Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul cfrLa sfârşitul lunii noiembrie, pe data de 23, s-ar face fix un an de când Petrolul n-a mai pierdut nici măcar un meci în campionat. În Liga I, echipa antrenată de Cosmin Contra vine după victoria cu Concordia Chiajna şi egalul cu Dinamo, iar, în această seară, pe stadionul „Ilie Oană" va juca împotriva formaţiei CFR Cluj.

Gruparea ardeleană are probleme mari. Pentru o pretendentă la titlu, nu stă deloc bine în campionat şi tocmai a fost eliminată din Cupa României. Aşa că, din punctul de vedere al petroliştilor, după ce clujenii au încasat câteva lovituri sănătoase, mai merge, de minune, încă una!
La Petrolul, problemele sunt de altă natură. Lupii au intrat, săptămâna trecută, direct în lumina reflectoarelor cu problema nerespectării regulamentului privind numărul de fotbalişti formaţi în România care trebuie trecuţi pe foaia de joc.
După ce au clipit de câteva ori, năuciţi de perspectiva pierderii unor puncte importante, ploieştenii s-au adunat şi au ameninţat direct sau mai pe ocolite cu TAS-ul, forul care dăduse dreptate lui CFR pe fondul aceleiaşi probleme.
Astfel, FRF şi LPF, locul în care, în ultima vreme, se fac numai „nefăcute" se află, din nou, la graniţa dintre râs şi plâns. Cum s-a întâmplat cu Craiova. Şi cu Rapid.
Având avantaj la serviciu într-un eventual meci cu forurile amintite, Petrolul trebuie să-şi focalizeze întreaga atenţie pe jocul din această seară, cu CFR. Şi să profite de aventajele pe care le are.

Back To Top