Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

penitenciarUrmărire ca în filme, în noaptea de 26 spre 27 septembrie! În jurul orei 2.30, un echipaj mixt al Poliţiei şi Jandarmeriei a intenţionat să oprească o maşină în care se aflau cinci persoane.

Şoferul a ignorat semnalul, fapt pentru care oamenii legii au trecut la urmărirea autoturismului. Cursa a ţinut de la marginea Ploieştiului, până în localitatea Măgurele, acolo unde şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp. Cei cinci bărbaţi aflaţi în autoturism au rupt-o la fugă în direcţii diferite, însă urmăritorii nu s-au lăsat distraşi, au luat în vizor un singur suspect şi l-au prins în scurt timp.
În urma cercetărilor, au fost descoperiţi şi ceilalţi patru. Poliţiştii au aflat că şoferul nu poseda permis de conducere şi, mai mult, avea interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, Bălţeşti, fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.
Acum, are un dosar penal stufos, la care se adugă infracțiunile de conducere pe drumurile publice fără permis de conducere și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Back To Top