Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

dore cfrDupă cel de-al 25-lea meci fără înfrângere în campionat, setea lupilor nu s-a stins. Ba dimpotrivă, s-a amplificat. Chiar şi egalul mincinos obţinut de Dinamo cu o etapă în urmă a menţinut Petrolul la nivel de echipă mare. Mai mare decât CFR Cluj, cea care, luni, pe stadionul „Ilie Oană", s-a ridicat şi ea, dar a sfârşit prin a fi învinsă.

 

Codul galben de ploaie în Prahova şi vântul suflând a toamnă-iarnă n-au pitit suporterii Petrolului la amorţeala aragazului. În faţa ploii mărunte şi reci care biciuieşte oraşul de două zile, lupii s-au retras spre înălţimile tribunei. Iar galbenul şi albastrul de pe tricouri s-au furişat sub gecile groase de iarnă. Ca apoi, ca la un semn, să strălucească în căldura fularelor „cu Petrolul"!
Era minutul 10 al celui de-al 26 meci de după cele 25 fără înfrângere în campionat. Prin plasa de ploaie deasă şi rece, Dore a plecat dintre fundaşii adverşi, l-a întors pe Cadu ca pe copii şi a marcat, elegant, cu efect, la colţul lung. Dore, ratangiul din trecut, fotbalistul căutat acum cu lumânarea de coechipieri...
În alte trei minute, pe banca CFR-ului s-a făcut gheaţă la mal. Albin aproape că i-a dat cap în cap pe Rada şi Cadu (din nou Cadu), mingea a sărit la Teixeira, iar mijlocaşul Petrolului l-a driblat pe Felguieras şi i-a scuturat de apă plasa porţii goale.
Cele două goluri ale Petrolului l-au trimis pe Petre Grigoraş în bancă. Dar şutul fantastic al lui Djokovic (25) l-a ridicat din nou în picioare. Pe el şi pe fotbaliştii CFR-ului. Ardelenii au preluat controlul şi, în minutul 38, reuşeau egalarea. Din nou, în urma unei greşeli grave în defensiva lupilor. Atunci fusese o neînţelegere între Boudjemaa şi De Lucas. Acum, se produsese previzibilul. Guilherme l-a scăpat de două ori la aceeaşi fază pe Maah, a urmat centrarea în faţa porţii, iar croatul Djokovic a mai marcat o dată!
Torpila lui Hoban, de la 30 de metri, în bara laterală a fost ca o descărcare electrică ce anunţă că furtuna nu s-a oprit. Iar ratarea lui Dore, care a reluat cu capul, paralel cu poarta, le-a arătat clujenilor că au avut noroc şi nu au fost curentaţi din nou.

 

Primul care a intrat în repriza a doua a fost Priso. Intrase cu o promisiune. În opt minute, Priso s-a trezit singur cu Felgueiras, după o centrare a lui Guilherme şi un posibil fault în careu asupra lui Dore. Ca de obicei, camerunezul nu s-a pierdut cu firea, a tras bine şi a făcut 3-2. Apoi a mers la Cosmin Contra şi au făcut împreună dansul bucuriei: „I-am spus aşa, înainte de meci: Eu te bag o jumătate de oră, tu dai gol şi apoi dansăm!"
CFR-ul n-a mai avut puterea să reia cursa pentru egalare. Petroliştii au derapat controlat pe gazonul îmbibat cu apă şi au obţinut trei puncte meritate. A, şi au bifat cel de-al 26-lea meci fără înfrângere în Liga I.

Declaraţii:

Cosmin Contra (antrenor Petrolul): Am obţinut o victorie foarte importantă. Felicit jucătorii penztru felul în care au evoluat pe un teren foarte greu care, pentru ei, a reprezentat un avantaj deoarece sunt mai puternici. Am început foarte bine jocul, am înscris repede, însă au fost câteva greşeli în lanţ care au condus la golurile adversarilor. Practic i-am băgat în joc. La pauză, i-am văzut un pic trişti pentru că au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi. Le-am spus că nu-i nimic, să se gândească la faptul că meciul este 0-0 şi că vor înscrie un gol şi nu vor mai primi. Asta s-a şi întâmplat. Mă bucur pentru Dore, a evoluat foarte bine şi a fost un pericol constant pentru apărarea clujenilor.

Petre Grigoraş (antrenor CFR Cluj): A fost cel mai bun joc al CFR-ului de când sunt aici, chiar dacă nu am reuşit să luăm un punct. Am plecat cu handicap de două goluri, dar am revenit şi eu cred că spectacolul a fost frumos. Rămânem cu regretele că nu am reuşit mai mult. Petrolul este puternică, este a doua forţă după Steaua. O respect şi îi admir forţa de joc.

FC Petrolul Ploieşti – CFR Cluj 3-2 (2-2)
Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Ovidiu Artene (Vaslui) şi Mircea Grigoriu (Bucureşti).
Observatori: Aron Huzu (Sibiu, FRF) şi Alexandru Boc (Bucureşti, LPF).

Marcatori: Dore (10), Teixeira (13), Priso (67)/Djokovic (25, 38).

FC Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves (cpt), Benga, Guilherme – Hoban, De Lucas (59 Priso) -Boudjemaa, Albin (83 Morar), Teixeira (71 Mustivar) – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.
CFR: Felgueiras – Velayos, Cadu (cpt), I. Rada, Camora – Muniru, Djokovic – Maah (74 Deac), Gabionetta (79 Voiculeţ), Batin – Ogbu (61 Fl. Costea). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Batin (42), Djokovic (61)
Cartonaşe roşii: -
Jucătorul meciului: Ferebory DORE

Back To Top