Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra vitessePetrolul pierdea ultimul meci în campionat pe 23 noiembrie 2012, chiar în faţa celor de Gaz Metan Mediaş. De atunci, lupii au strâns 26 de jocuri fără înfrângere în Liga I şi sunt decişi să continue.
La conferinţa de presă organizată vineri, antrenorul Cosmin Contra a vorbit despre confruntarea de la Mediaş, programată duminică, de la ora 19.30.

 

Iată ce a declarat tehnicianul Petrolului:

 

"Putem vorbi despre o revanşă pe care trebuie să o luăm, pentru că Gaz Metan Mediaş este echipa care ne-a bătut ultima dată în campionat şi care, în etapa 34 a sezonului trecut, ne-a încurcat acasă şi ne-a împiedicat să terminăm pe locul doi. Din acest punct de vedere, personal mi-aş dori foarte tare să câştigăm, duminică, la Mediaş.

Va fi un meci dificil, pentru că întâlnim o formaţie care, de şase etape, nu pierde în Liga I şi care, săptămâna trecută, a câştigat pe terenul lui Pandurii. Gaz Metan este o echipă foarte bine aşezată în teren, masivă pe linia defensivă, care are în componenţă jucători cu mare experienţă, ce îşi fac foarte bine treaba de la mijloc în sus. Sunt foarte periculoşi şi la fazele fixe şi pot pune probleme oricui. Dar, suntem conştienţi de asta şi mergem la Mediaş să ne continuăm seria bună a rezultatelor.

Mi-aş dori să câştigăm, pentru că, din punctul meu de vedere, am avut prea multe rezultate de egalitate de când sunt antrenor. Nu mă interesează foarte mult statisticile, mi-ar plăcea să avem o serie cât mai lungă de victorii şi poate chiar ar fi fost mai bine să pierdem unele meciuri, dar să avem mai multe succese decât remize. Victoria ne-ar prinde foarte bine şi pentru că, după acest joc, vom avea două săptămâni de pauză, în care putem să avansăm în privinţa recuperării jucătorilor accidentaţi şi să punem la punct unele lucruri pe care le-am văzut în anumite meciuri.

Vineri vom juca la Madrid, cu Getafe, o partidă de care aveam nevoie, pentru că întâlnim o echipă din Primera Division şi, astfel, putem să ne continuăm seria confruntărilor în care avem ca adversare formaţii valoroase".

Delegaţia Petrolului va pleca sâmbătă la Mediaş. Antrenorul Cosmin Contra nu poate miza pe Vlăduţ Morar. Abia reintrat „în circuit", tânărul jucător s-a accidentat din nou. Totodată, nici Hamza Younes nu poate evolua, el fiind indisponibil pentru o perioadă mai lungă, tot din cauza unei accidentări.

Back To Top