Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul mediasPetrolul a pierdut la Mediaş şi a rupt seria jocurilor fără înfrângere chiar în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, ultima care reuşise, anul trecut, să o  învingă.

 

Jocul a fost echilibrat în prima repriză. După pauză, ploieştenii au jucat ceva mai alert şi au ratat cea mai mare ocazie a meciului. În minutul 63, Priso şi-a depăşit elegant adversarul direct, a centrat perfect, bine a pus piciorul şi Teixeira, însă mingea s-a dus, incredibil, în bara transversală! A fost unul dintre momentele în care defensiva Gazului a fost făcută mat. Cum, de altfel, a fost şi apărarea Petrolului, la faza golului controversat marcat de ardeleni.
A fost nevoie de un singur om de la Mediaş, două greşeli enorme în defensivă comise de petrolişti şi o decizie la limită a arbitrului de tuşă pentru ca cele trei puncte să rămână la Gaz Metan.
În minutul 81, Mustivar l-a scăpat pe Vitinho, acesta din urmă l-a driblat mult prea uşor pe Benga şi a tras în Pecanha. Mingea i-a ricoşat însă în piept şi de acolo....
Tuşierul Miclos Nagy a văzut că balonul a trecut de linia porţii înainte să fie respins de Guilherme. Petroliştii, nu. Reluările îl arată pe brazilian cu piciorul de susţinere pe linia porţii, respingând, cumva, din interior, însă nici unul dintre unghiurile de filmare nu este ideal.
Cert este că golul a fost validat, iar la final, după cele doar trei minute de prelungire, Contra a luat foc şi s-a dus să-i reproşeze lui Balaj faza cu pricina. Centralul i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului petrolist, fapt ce va atrage după sine suspendarea lui Contra pentru cel puţin un meci.
Imediat, Cosmin Contra a sărit la Balaj şi a fost oprit cu greu de către Benga.

 

Contra ameninţă cu demisia

"Felicit echipa Gaz Metan pentru victorie. Se pare că este un teren pe care nu putem câştiga. Am avut şansa noastră de a marca, ei au înscris la o fază dubioasă. Maniera de arbitraj a lăsat de dorit, dar la gol nu am ce comenta pentru că nu l-am văzut. La sfârşit i-am zis că din cauza asta pleacă antrenorii din ţară şi mi-a dat roşu. Dacă trebuie să câştige cineva campionatul, să ne zică şi vom juca de plăcere. Dacă nu sunt respectat, nici eu nu mai respect pe nimeni. Ori stau în tribune până la finalul campionatului, ori îmi dau demisia şi plec", a declarat antrenorul Cosmin Contra, la Digisport.

„Domnul Balaj are experienţă şi poate duce jocul aşa cum vrea el, dă un fault când nu trebuie şi tot aşa. Sînt greşeli intenţionate ale arbitrilor de câteva etape. Domnul Balaj să aibă curaj şi să spună de ce m-a dat afară. M-am săturat să spună unii ceea ce vor, să mă elimine fără ca eu să zic nimic. Se fac jocurile ca o anumită echipă să câştige titlul de acum!", a adăugat el, în cadrul conferinţei de presă. .

Gaz Metan Mediaş – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (0-0)
Marcator: Vitinho (81)

Gaz Metan: Buchta – Frăsinescu, Muth, Markovic, Buzean – Al. Munteanu (74 Llullaku), Tahar, Todea (cpt), C. Petre – Robertson (46 Bud), Vitinho (85 Fl. Dan). Antrenor: Cristian Dulca.

FC Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme – Mustivar (cpt), De Lucas (83 Camara) – Priso (82 Fernandez), Albin (62 Boudjemaa), Teixeira – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

Au arbitrat: Cristian Balaj (Baia Mare) – Miclos Nagy (Cluj Napoca) şi Sebastian Gheorghe (Suceava).
Observatori: Rodion Cămătaru (Craiova, LPF), Patriţiu Abrudan (Cluj Napoca, FRF).

Back To Top