Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

florin-stancioiuFlorin Stăncioiu a preluat Fortuna Poiana Câmpina. Primele sale concluzii sunt logice: echipa lui Radu Călin este blazată după rezultatele din ultima vreme.

O afirmaţie interesantă a antrenorului Florin Stăncioiu poate reprezenta un punct de plecare în reglementarea problemelor multiple cu care se confruntă echipa lui Radu Călin, fie că s-a numit Prahova Tomşani, Fortuna Brazi sau Fortuna Poiana Câmpina.
"Fortuna nu este o echipă bună, atenţie, ci care jucători buni!"
Experienţa l-a ajutat pe Stăncioiu să meargă exact în mijlocul problemei. Echipa mutată dintr-o localitate în alta în ultimii trei ani a avut întotdeauna un buget frumos, a avut fotbalişti de calitate, dar n-a fost niciodată... o echipă bună.
Asta are de făcut Stăncioiu în perioada imediat următoare. De ce imediat? Pentru că, deşi a discutat pentru un contract valabil pe un an, este posibil ca, în cazul în care Fortuna nu va înregistra o creştere seminicativă pe termen scurt, să fie înlăturat de finanţatorul grupării. Cel care, iată, în ciuda calmului pe care l-a afişat permanent, ultimul rezultat l-a scos din fire şi a deschis uşa vestiarului cu atâta forţă, încât a spart-o!

"Am stat şi m-am gândit o jumătate de zi la oferta de a prelua Fortuna şi am hotărât să-mi asum această provocare. Am avut déjà jucătorii la antrenament. Este normal ca ei să fie supăraţi, să fie blazaţi. Cine n-ar fi după două meciuri pierdute în prelungiri? Sper să-i scot cât mai repede din această pasă şi să obţinem împreună rezultatele aşteptate" – a declarat pentru APH Florin Stăncioiu.

Back To Top