Categorie: Sport

marinescu recuperareCel mai bun fotbalist al Petrolului, Laurenţiu Marinescu, va suferi o nouă intervenţie chirurgicală în Spania!

Recuperarea sa după operaţia efectuată la ligamentele încrucişate decurgea normal, însă, din păcate, căpitanul lupilor s-a accidentat din nou, în timpul unui antrenament. Testele medicale au evidenţiat o leziune a meniscului, la genunchiul operat. "Din fericire, ligamentele nu au fost afectate. Voi merge în Spania pentru o nouă operaţie şi, din câte am înţeles, după două-trei săptămâni îmi voi putea relua antrenamentele. Asta este, poate e mai bine că s-a întâmplat acum şi nu după ce aş fi revenit pe teren", a spus jucătorul Petrolului.

Geraldo, Beţa şi Yamissi se antrenează separat

Dintre ceilalţi jucători cu probleme medicale, doar Vlăduţ Morar a reintrat în programul obişnuit. Hamza Younes se va pregăti în regim normal în scurt timp, cel mai probabil pe parcursul acestei săptămâni.
Geraldo Alves, Marian Beţa, Hamza Younes şi Enza-Yamissi lucrază, în continuare, separat.

Geraldo a suferit o afecţiune musculară şi mai are nevoie de aproximativ şapte zile până să revină la intensitatea optimă de pregătire. Beţa a suferit, în timpul meciului amical cu Getafe, o contuzie puternică la genunchi, iar Enza-Yamissi va lipsi o perioadă mai lungă.

Back To Top