Categorie: Sport

guilherme 1Brazilianul Haubert Sytia Guilherme nu a semnat până acum prelungirea contractului cu Petrolul, care expiră la finele acestui sezon. În ciuda unei oferte consistente făcute de club, după cum a specificat – nu conducătorii grupării – ci chiar antrenorul Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă. "Lui Guilherme i s-a făcut o ofertă foarte avantajoasă, din punctual meu de vedere", a declarat, la acel moment, antrenorul lupilor.

În cazul în care brazilianul nu-şi prelungeşte contractul în această iarnă, el ar putea semna un precontract cu o altă grupare la care va pleca gratis în vară.

Brazilianul a fost aplaudat de suporterii petrolişti la finalul meciului cu Săgeata, fanii punând în repertoriu şi scandarea favorită împotriva echipei din Ghencea.
Unul dintre ploieştenii de la tribuna a doua i-a oferit fotbalistului fularul său cu însemnele Petrolului, pe care Guilherme l-a înfăşurat imediat la gât.

S-a discutat mult, zilele trecute, în presa centrală, despre plecarea sa la Steaua, principalele argumente fiind legătura cu Ana Maria Prodan şi afinitatea lui Reghecampf pentru jucătorul pe care l-a pregătit pe vremea când era antrenor la Chiajna.

Totuşi, legătura nu este oficială, pentru că Guilherme nu este impresariat de Prodanca şi, în aceste condiţii, dacă va pleca, o poate face la orice altă echipă.

Cum, la fel de bine, poate să şi rămână. Şi să păstreze fularul la loc de cinste.

Back To Top