Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

laurentiu rosu conferintaLupii au parte de una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului. Sâmbătă, Petrolul va juca la Botoşani, iar antrenorul secund Laurenţiu Roşu anunţă că echipa ploieşteană are obiectiv clar: victoria!

"Vom întâlni o echipă care poate fi considerată drept revelaţia campionatului. A obţinut cinci victorii, îl are pe Hadnagy în faţă, cel care a înscris de cinci ori pînă acum, şi, în general, este o formaţie bine organizată, pentru că, exceptând ultima deplasare, de la Pandurii, n-a primit mai mult de două goluri într-un meci. Întra-devăr, şi victoriile obţinute au fost la scor minim, dar au reuşit să strângă 19 puncte în 11 etape, lucru de subliniat pentru o nou-promovată", a declarat antrenorul secund Laurenţiu Roşu. "Mergem cu gândul de a câştiga la Botoşani. Ne dorim să ne menţinem în partea superioară a clasamentului, iar pentru asta avem nevoie să adunăm puncte, aşa că vom face tot posibilul să le obţinem pe toate cele trei în partida de sâmbătă. În general, în deplasare am obţinut destule puncte şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să câştigăm", a adăugat el.

În zbor, până la Iaşi

Dată fiind distanţa, petroliştii o vor acoperi cu autocarul doar pe cea dintre Iaşi şi Botoşani. Până la Iaşi, fotbaliştii antrenaţi de Cosmin Contra vor lua avionul. Plecarea este programată vineri după-amiază. Lupii vor rămâne la Botoşani după meci, urmând să părăsească locaţia în cursul dimineţii de duminică.

Albin a plecat în "permisie"

Mijlocaşul Petrolului a fost lăsat să plece acasă, în Uruguay, deoarece are probleme de familie. El se va întoarce la începutul săptămânii viitoare. Totodată, nici Sony Mustivar nu va evolua la Botoşani, fiind suspendat. În schimb, revine Geraldo, după o perioadă în care a fost accidentat.

De ziua lui Laurenţiu Roşu

Pe 26 octombrie este ziua de naştere a antrenorului Laurenţiu Roşu. „Chiar pe 26 octombrie este ziua mea şi sper ca băieţii să-mi facă o surpriză frumoasă. Apoi, pe 1 noiembrie, eu şi Cosmin împlinim un an de când suntem la Petrolul. Ne simţim foarte bine aici, am avut rezultate bune şi ne dorim să rămânem pentru cât mai mult timp", a spus tehnicianul Petrolului.

Back To Top