Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

bornescuFostul finanţator al Petrolului Florian Walter a anunţat de curând că se va implica din nou, în adevăratul sens al cuvântului, la Universitatea Cluj. El deţine în continuare un pachet important din acţiunile clubului clujean, iar implicarea sa efectivă este menită să salveze echipa de la retrogradare.
Atunci când a venit la Petrolul, Walter a adus şi un contingent important de jucători, printre ei enumerându-se Mircea Bornescu, Hoban, Achim, Cristescu, Morar, Cristea şi alţii. Unii dintre ei se află în continuare sub contract cu Petrolul, dar ar putea părăsi echipa în această iarnă, cu destinaţia Cluj.
Potrivit site-ului stiridesport, vizaţi ar fi Bornescu, Morar şi Achim şi este foarte probabil ca plecarea lor la Cluj să se şi concretizeze, din două motive: au statut de rezervă şi, mai important, se află, măcar teoretic, dacă nu şi faptic, în „terenul" celui care a contribuit semnificativ la parcursul Petrolului în sezonul trecut.

Back To Top