Categorie: Sport

contra conf petrolulAntrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a prefaţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, confruntarea cu Rapid, din optimile Cupei României.
Lupii merg în Giuleşti din postura de deţinători ai trofeului, în timp ce rapidiştii evoluează în liga secundă. Tehnicianul ploieştenilor avertizează însă că meciul cu rivalii din Bucureşti nu va fi unul facil.

„Va fi, cu siguranţă, un meci foarte greu. Aşa cum s-a întâmplat şi în primul tur, atunci când am jucat cu Universitatea Craiova, şi acum întâlnim o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, ce are în palmares titluri de campioană şi Cupe ale României. Rapid are jucători tineri, dornici de afirmare, ce evoluează în naţionala de tineret, dar şi alţii cu experienţă, plus un antrenor, Viorel Moldovan, care i-a aşezat foarte bine în teren. Joacă în Giuleşti, îi vor împinge publicul de la spate şi, cu siguranţă, vor da totul pe teren. Am încercat să-i conştientizez pe elevii mei de pericolul acestei întâlniri şi sper ca mâine să câştigăm şi să ne calificăm în turul următor. Întotdeauna meciurile din Cupă sunt mai grele, pentru că este competiţia surprizelor şi se pot întâmpla multe", a declarat Cosmin Contra.

Probleme de lot

Antrenorul formaţiei ploieştene a vorbit şi despre situaţia lotului pe care îl are la dispoziţie.
„În continuare avem probleme de efectiv, dar sper ca, de săptămâna viitoare, Younes şi Enza-Yamissi să intre în programul normal de pregătire şi să aibă posibilitatea să joace în cele două meciuri amicale pe care le vom susţine în perioada de întrerupere a campionatului. Din păcate, Beţa va trebui să meargă să se opereze la menisc şi, din acest punct de vedere, am rămas descoperiţi pe partea stângă a apărării. Voi face câteva modificări pentru meciul de mâine seară, dar nu voi schimba foarte mult în primul 11. Sunt jucători care au nevoie de puţină odihnă pentru a ajunge bine la acest sfârşit de tur de campionat, la fel cum sunt jucători care se antrenează foarte bine, care au dat satisfacţie atunci când s-a apelat la ei şi care vor avea şansa lor să joace", a mai declarat Contra.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti este programată joi, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct la ProTV.

Back To Top