Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

conpet 1Conpet s-a impus cu scorul de 3-0 în partida cu FC Păpăuţi disputată vineri, pe stadionul de la Strejnic.

 

La final, diferenţa de pe tabelă a fost mare, însă, pe teren, cele două grupări au arătat valori sensibil egale. Ba chiar a fost echilibru şi în ceea ce priveşte unele faze comice, care fac, de altfel, deliciul fotbalului mic.

 

De exemplu, în minutul 32, când portarul Conpetului, Nedelcovici (altfel, cu o prestaţie bună vineri) i-a cerut fundaşului central Andrei Moroiţă să-i trimită mingea cu capul, uitând că el însuşi se află în afara careului şi nu poate pune mâna pe minge! Aşa s-a născut prima ocazie mare a meciului! Balonul a ajuns la Voicu, acesta a trimis spre poartă, însă Moroiţă, repliat la timp şi înalt „cât poarta", a reuşit să respingă cu capul!

Imediat, în cealaltă parte, s-a petrecut o fază asemănătoare. Aici însă, portarul s-a încurcat la 16 metri cu unul dintre apărători, mingea a ajuns la Abba, iar atacantul Conpetului s-a descurcat mult mai bine decât a făcut-o omologul său de la Păpăuţi şi a înscris!

De bucurie, Abba şi-a scos tricoul, fapt ce l-a determinat pe antrenorul Florin Pârvu să-şi pună mâinile în cap! I-a reproşat jucătorului că gestul îl va costa un cartonaş galben. Abia atunci s-a luminat Abba! S-a uitat surprins în direcţia arbitrului, l-a văzut că scoate cartonaşul şi a scos un urlet care s-ar traduce cam aşa: Nu mi-am dat seama!

Tot din categoria „Trebuie să vezi" face parte şi încercarea lamentabilă a fundaşului stânga de la Conpet, Mihai Olteanu, de a obţine o lovitură de pedeapsă. Băiatul a fost un pic busculat de un adversar, a pătruns vreo 3 metri prin careu şi s-a trântit fără milă de pământ, exact în momentul în care trebuia să centreze, deşi nu se afla nimeni lângă el! Pentru mica scenetă a fost premiat de arbitru cu un binemeritat cartonaş galben.

De altfel, arbitrajul lui Claudiu Tomoiagă a fost excelent pe toată durata partidei. L-a eliminat pe Leonte, de la oaspeţi, în minutul 41, după ce acesta l-a călcat, la propriu, pe faţă, pe portarul Nedelcovici. În plus, a trebuit să caşte ochii şi la probleme „personale" ale celor de la Păpăuţi. La începutul reprizei secunde, Dragne a intrat pe teren cu numărul 13, deşi în foaia de joc era trecut cu 5. Arbitrul l-a trimis înapoi la „garderobă", pe banca de rezerve, pentru a îmbrăca tricoul potrivit.
Iarăşi, în minutul 82, FC Păpăuţi a făcut schimbare de portari. Cel care a intrat avea tricoul complet albastru, la fel ca echipamentul celor de la Conpet! Arbitrul i-a indicat să ia peste un maiou de antrenament, de culoare roşie!

În inferioritate numerică, Păpăuţii s-au stins odată cu trecerea timpului. Conpet a ajuns tot mai des în preajma porţii lor. Câteodată, degeaba, cum s-a întâmplat în minutul 62, când Munteanu, singur-singurel la 14 metri, a avut o execuţie haioasă care a trimis mingea învârtindu-se la vreo 5-6 metri de ţintă!
Însă, până la urmă, Conpet a avut parte de un final de partidă liniştit, cele două goluri înscrise de Ruptureanu punând cruce speranţelor echipei oaspete, încă din minutul 70.

Conpet Ploieşti – FC Păpăuţi 3-0 (1-0)
Stadion: Conpet. Spectatori: cca 150

Marcatori: Abba (34), Ruptureanu (68, 70)

Conpet: Nedelcovici (67 Anghelache) – I. Constantin, D. Badea, A. Moroiţă, M. Olteanu – I Maria (59 Ruptureanu), Căpălău (75 C. Anghel), C. Munteanu, D. Gheorghe – C. Gafiţa (78 M. Iancu), P. Abba. Antrenor: Florin Pârvu

FC Păpăuţi: Gătei (82 Băncilă) – Zaharia, Marincea, Stana, Boghez – Tufaru (46 Dragne) – Preda (58 Livadariu), Sala, Leonte, Vîrlan – C. Voicu. Antrenor: Marius Filip.

Cartonaşe galbene: Gafiţa (5), Abba (35), Olteanu (38), Maria (57), Constantin (62) / Stana (73)

Cartonaşe roşii: Leonte (41)

Jucătorul meciului: Andrei MOROIŢĂ

Au arbitrat: Claudiu Tomoiagă (Râmnicu Valcea) - Ion Manciu (Popeşti Leordeni), Ovidiu Dorobanţu (Rm Valcea). Observatori: Marius Munteanu (Bucureşti), Victor Cruceană (Bucureşti).

Rezultatele etapei:

*SCM Argeş Piteşti - Atletic Bradu 4-1
Marcatori: Dulcea (25, 80), Şerban (40 - aut.), Albu (68) / Ruţă (5)
*Avântul Reghin - FCM Câmpina 1-0
Marcator: Gergely (80)
*Conpet Ploieşti - FC Păpăuţi 3-0
Marcatori: Abba (35), Ruptureanu (69, 71)
*FCM Târgovişte - Civitas Făgăraş 2-1
Marcatori: D. Popa (20), Dragnea (85) / Streza (10)

FC Zagon - ACS Urban Titu se dispută sâmbătă, ora 14.00
Fortuna Poiana Câmpina - Chindia Târgovişte se dispută duminică, de la ora 11.00.

Back To Top