Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Sport

contra conf cfrAurel Şunda: Scopul scuză mijloacele!

Antrenorul Timişoarei a fost luat la rost pentru că jucătorii săi au făcut circ pe finalul meciului, stând mai mult pe jos. Şunda a recunoscut că echipa sa a făcut anti-joc la sfârşit, dar s-a declarat mulţumit de deznodământ.

„Petrolul este o echipă foarte puternică. Am venit să jucăm pe contraatac, însă a fost foarte greu, pentru că nu prea am avut ocazia din cauza presiunii la care am fost supuşi. Sunt de acord, este un punct inestetic, dar scopul scuză mijloacele".

Cosmin Contra: Timişoara s-a băgat cu curul în poartă!

Timişorean get-beget, după cum s-a caracterizat la un moment dat, Cosmin Contra s-a arătat dezamăgit de atitudinea echipei antrenate de Aurel Şunda.

„Echipele care vin să joace aici se bagă cu curul în poartă. La noi, arbitrii dau 2, 3, 4 minute maxim de prelungire. Ia să dea 8, să vedem, mai face cineva ce a făcut Timişoara? E păcat că o echipă dintr-un oraş ca Timişoara recurge la astfel de lucruri. Probabil că Şunda asta-i învaţă la antrenamente, să tragă de timp. Sunt deja foarte multe puncte pierdute acasă. Când este vorba să ne apropiem de Steaua, dăm greş. Probabil că nu suntem încă pregătiţi să ajungem în vârf. Felicit jucătorii, au vrut, şi-au dorit, au jucat bine".

Back To Top