Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

belu si bitangOctavian Belu şi Mariana Bitang au părăsit cantonamentul de la Izvorani al lotului olimpic de gimnastică, condiţionând revenirea de un proiect de revitalizare a gimasticii româneşti. De pregătirea lotului se ocupa acum antrenorii secunzi.

Mariana Bitang a confirmat şi plecarea de la Izvorani, pentru gsp.ro. "Da, am plecat de la lot. Eu şi Belu sîntem în discuţii cu federaţia şi ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor. Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, a vorbit şi el despre problemele legate de situţia creată. "Suntem în discuţii cu ei, trebuie să ne lămurim asupra unor aspecte". .
După Jocurile Olimpice de la Londra, Mariana Bitang şi Octavian Belu au atras de mai multe ori atenţia asupra problemelor cu care se confruntă gimnastica românească. Cei doi antrenori îşi doreau să aibă o sală cît mai aproape de Bucureşti pentru ca tinerele gimnaste să poată merge şi la şcoală. De asemenea, de multe ori, lotul olimpic de gimnastică s-a pregătit fără a dispune de un cadru medical, ceea ce reprezintă o uriaşă neregulă. Toţi medicii care au venit la Izvorani au renunţat foarte repede din cauza salariului mic, dar şi a distanţei până la Bucureşti.
Proietul de care vorbesc Belu şi Bitang se referă în special la reorganizarea activităţii, pornind de la baza de selecţie. La ultimele Campionate Mondiale, României a obţinut o singură medalie de bronz, prin Larisa Iordache, la sol, în condiţiile în care a participat cu doar trei gimnaste.

Back To Top