Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

titi1Antrenorul Titi Tudor a suferit un infarct, după un meci disputant joi seară, între Robert Şitaru şi Martin Stoke, la Campionatele Europene de junior de la Anapa, în Rusia.
"I s-a făcut rău imediat după meci, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Anapa, unde s-a constatat că a făcut un infarct. De la Anapa a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Novorosiisk, unde niciun doctor nu şi-a asumat responsabilitatea să-l opereze. Situaţia e dramatică deoarece antrenorul este netransportabil", a declarat pentru ProSport secretarul general al FR de Box, Viorel Sima.
Conform sursei citate, Federaţia Română de Box a luat legătura cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a putea găsi o soluţie. Oficialii îşi pun speranţe într-un ajutor de la Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Acesta a transmis însă, că singura soluţie este o intervenţie chirurgicală în Rusia.
Totuşi, Leonard Doroftei a declarat că a discutat cu Titi Tudor în timp ce acesta era transportat la spital. "Am vorbit aseară cu el, când l-au dus la spital. Nu mi-a lăsat impresia că se simte atât de rău".

Back To Top