Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

contra vitesseCosmin Contra a susţinut joi o conferinţă de presă în care a dezbătut subiectele fierbinţi ale momentului.

Mutu aduce un plus de valoare

Iniţial, antrenorul petrolist n-a dorit să intre în subiect, însă, după aceea, a vorbit deschis despre sosirea lui Adrian Mutu la Ploieşti. „Nu este nimic oficial, nimic sigur, nu s-a concretizat nimic. Şi oricum, dacă vine, vine în ianuarie, nu acum. Dacă va ajunge aici, consider că va aduce un plus de valoare. Nu i-am întins nici o mână, mie-mi plac jucătorii tehnici, jucătorii de valoare care se pliază pe mentalitatea mea", a spus Cosmin Contra. „Este şi o provocare, am stat 10 ani în aceeaşi cameră, îi cunosc temperamentul. Suntem prieteni, dar voi fi antrenorul lui şi voi şti cum să-l ghidonez", a continuat tehnicianul.
De ce nu, Bokila?
Imediat după ce ştirea că Mutu ar veni la Petrolul a făcut vâlvă, au apărut informaţii că este posibil să se reîntoarcă Bokila, tot în această iarnă. „Nu cred că o să vină Bokila, nu ne-am gândit în niciun moment la asta. El are un contract cu Terek şi este plătit cu mai mult decât poate Petrolul să-i ofere. Dacă ar veni sub formă de împrumut, de ce nu?", a declarat antrenorul Petrolului.

Hamza est apt de joc. Infirmeria lupilor a rămas aproape goală

În sfârşit, Hamza Younes a intrat în programul normal de pregătire, la începutul acestei săptămâni. Capacitatea sa la efort a fost testată şi joi, în timpul unui meci şcoală organizat la stadionul Ilie Oană. „Younes a fost bine astăzi, se pregăteşte în regim normal. Rămâne să vedem cum va fi zilele următoare, până la meci", a precizat Cosmin Contra. O veste la fel de bună este revenirea lui Albin, refăcut şi el după o accidentare. De asemenea, jucătorii cu probleme minore după ultima etapă, Dore şi Filipe Teixeira, sunt şi ei apţi de joc.
Singurii fotbalişti cu probleme rămân Marinescu şi Beţa.

Marinescu a început alergările

Laurenţiu Marinescu se simte bine după cea de-a doua operaţie suferită la genunchi. El a început alergările uşoare, iar antrenorul Cosmin Contra speră să intre în programul normal înaintea vacanţei de iarnă, pentru ca, apoi, la revenirea la antrenamente, să intre în circuit. „Nu vreau să-l forţez. Vom avea destule amicale, pentru a-l aduce în parametri optimi în luna februarie", a precizat Cosmin Contra.

Petrolul – Viitorul Constanţa (luni, ora 21.00)

După pauza în care lumea fotbalului l-a lăsat pe Piţurcă să pregătească ratarea calificării la Campionatul Mondial, Petrolul reia campionatul pe stadionul Ilie Oană, luni, în meciul cu Viitorul Constanţa.
„Întâlnim o echipă bună, care, etapa trecută, ar fi meritat să învingă Pandurii. Hagi a făcut o treabă foarte bună acolo, a strâns jucători tineri şi de mare perspectivă. Poate că unii consideră acest meci ca fiind uşor, dar aşa s-a crezut şi despre cel cu Timişoara, Ceahlăul şi am făcut egal. Întotdeauna, aceste meciuri sunt cele mai grele, aşa că trebuie tratate cu maximă atenţie. Este un joc foarte important pentru noi, venim după două remize şi este foarte important să ţinem punctele acasă, pentru că, apoi, vom juca cu Steaua şi avem nevoie de rezultate foarte bune pentru a ne menţine aproape", a declarat Cosmin Contra.

Back To Top