Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

albin 2Petrolul a învins, luni seară, Viitorul Constanţa cu scorul de 3-0. Lupii au înscris în repriza secundă, două dintre goluri fiind marcate de Juan Angel Albin. Hamza Younes a închis tabela la revenirea pe teren, după o lungă perioadă în care fost accidentat.

 

Lupii au jucat 10 minute în prima repriză şi şi-au luat zborul în cea de-a doua. După ce Viitorul lui Hagi, care încă sună bine în ciuda poziţiei ocupate în clasament, i-a făcut pe ploieşteni să simtă cum le trece glonţul pe la ureche, Cosmin Contra s-a asigurat la pauză că toţi jucătorii reintră treji, cu ochii mari pe teren, folosind, cu siguranţă, metode care nu intră în categoria celor mai blânde.
În orice caz, galben-albaştrii şi-au regăsit condiţia de prădători. Lupii au început să-şi fugărească adversarii, iar Albin a deschis vânătoarea cu o lovitură de maestru. Mijlocaşul Petrolului l-a executat pe Balauru, execuţia acestuia fiind catalogată drept superbă de fostul portar Bogdan Argeş Vintilă, antrenor la Viitorul. După 10 minute, Albin a dus scorul la 2-0, încheind practic socotelile cu adversarul. De data aceasta, a marcat din acţiune, plonjând impecabil la centrarea lui Fernadez, trimiţând mingea în plasa laterală, la colţul lung.
Meciul disputat pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat cum nu se poate mai bine pentru Hamza Younes. Revenit după o lungă perioadă într-un mei oficial, tunisianul a demonstrat că nu şi-a pierdut deloc instinctul de „killer". În minutul 90, Hamza a înscris pentru 3-0, elegant, fiind răsplătit cu urale de întregul stadion.

 

Pregătiri pentru Steaua

Petrolul se pregăteşte acum de meciul cu Steaua, care se va disputa duminică, în Ghencea. Şi suporterii sunt gata. Au afişat mesaje cu „Remember 99", anul în care Petrolul câştiga pe terenul Stelei cu scorul de 5-1. Iar duminică, la ora 16.30, 15 autobuze sunt gata să-i îmbarce pe fanii lupilor cu direcţia Bucureşti. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Declaraţii

Bogdan Argeş Vintilă (antrenor Viitorul): Am întâlnit o echipă valoroasă, echilibrată valoric. Am încercat să ne ridicăm la nivelul ei, am reuşit în prima repriză, după care am pierdut ritmul din cauza lipsei de experienţă. Am jucat sus pentru că ştiam că Petrolul are forţă ofensivă şi nu ne puteam permite să-i lăsăm să vină peste noi. Dar, până la urmă n-am mai putut bloca jocul adversarului. Consider totuşi că rezultatul este mult prea mare ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Cosmin Contra: Am obţinut o victorie care ne aduce linişte, dar am suferit în prima repriză, poate cea mai slabă pe care am făcut-o de mult timp. Vreau să felicit Viitorul pentru felul în care jucat, pentru abordarea meciului. Am fost surprins de presingul pe care l-au făcut, ne-au citit destul de bine. Eu le urez succes, îl felicit pe Gică Hagi pentru această echipă şi sper să rămână în prima ligă.

Info:
*Cinci din cinci: Huan Albin s-a pregătit intens pentru loviturile libere. În ziua premergătoare meciului, a înscris, la antrenament, cinci din cinci, dintr-o poziţie asemănătoare cu cea din care a reuşit deschidere scorului cu Viitorul.
*Răbdare: În prima repriză, suporterii de la tribuna I şi a II-a şi-au manifestat nemulţumirea pentru jocul Petrolului. „Suporterii trebuie să aibă şi răbdare, pentru că jucătorii nu sunt maşini de fotbal şi pot avea şi jocuri mai slabe", a declarat, după meci, antrenorul Cosmin Contra.
*Amintiri din tinereţe: Răspunzând unei întrebări adresate de un jurnalist, antrenorul Viitorului a rememorat un episod din cariera sa de fotbalist legat de Petrolul. „În anul 1990 am fost aproape de a juca la Petrolul. Am fost propus aici de Ilie Oană. La Petrolul jucat Catană şi Gheorghe Liliac. Transferul nu s-a materializat", a declarat fostul portar.

Petrolul – Viitorul Constanţa 3-0 (0-0)

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: cca 9.000
Arbitri: Marian Balaci (Tr. Severin) – Marius Nicoară (Băile Herculane), Gabriel Stroe (Piteşti). Observatori: Aron Huzu (Sibiu), Romulus Chihaia (Bucucureşti).

Marcatori: Albin (63, 72), Hamza (90)

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme – Romario, De Lucas – Boudjemaa (63 Priso), Albin, Teixeira (63 Fernandez) – Dore (67 Hamza). Antrenor: Cosmin Contra

Viitorul: Balauru – Bejan, Puţanu, Mitrea, Toşca – Emerson – Gavra (78 Şerban), Benzar (85 Nikolov), Cârstocea (67 Lazăr), Băluţă – Axente. Antrenor: Bogdan Vintilă

Cartonaşe galbene: De Lucas (38), Alcenat (44) / Emerson (61)
Cartonaşe roşii: -

Jucătorul meciului: Juan Angel ALBIN

Back To Top