Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

geraldoDigisport a anunţat că Petrolul face parte din categoria ehipelor care au restanţe financiare către jucători, alături de Dinamo, Steaua şi FC Vaslui.
Reacţia clubului petrolist a fost prompt, cum, de altfel, trebuie procedat:

"FC Petrolul Ploiești ține să infirme categoric informația apărută în data de 4 decembrie, pe site-ul televiziunii DigiSport, în cadrul articolului nesemnat și intitulat „Dinamo, Steaua, Petrolul şi Vaslui au restanţe la salarii. Doar 5 echipe la zi!", potrivit căruia jucătorii echipei noastre au restanțe financiare.
FC Petrolul dorește să precizeze că această informație este complet falsă, neexistând nicio datorie față de niciunul dintre fotbaliști, toate plățiile fiind făcute la zi.
Acest fapt este confirmat atât de către antrenorul Cosmin Contra, cât și de căpitanul Geraldo Alves, ambii fiind de părere că prin aceste tertipuri ieftine se încearcă destabilizarea atmosferei de la Petrolul.
"Rezultatele noastre e clar că deranjează multă lume și apar lucruri total neadevărate în încercarea de a ne dezbina. Știu ca presa are un cu totul alt rol, în niciun caz acela de a dezinforma opinia publică", a precizat tehnicianul deținătoarei Cupei României.
„Nu este nimic adevărat, toți băieții suntem cu salariile la zi, așa că nu avem nicio problemă. La Petrolul există o stabilitate financiară pe care multe cluburi din Liga I și-ar dori-o, nu văd de unde apar astfel de lucruri", a declarat, la rândul său, Alves.
FC Petrolul Ploiești își exprimă speranța că pe viitor nu va mai fi implicat în niciun alt derapaj de acest gen și îi îndeamnă pe jurnaliștii de la DigiSport să caute scandalurile în cu totul altă parte. Le vor găsi negreșit!", se arată într-un comnunicat postat pe site-ul oficial al clubului Petrolul.

Back To Top