Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

blejoi salaVineri a fost inaugurată Sala Polivalentă Blejoi, o investiţie impresionantă a Primăriei Blejoi, din fonduri proprii.
Sala este omologabilă la nivel internaţional şi va găzdui secţiile de sporturi de sală ale Clubului Sportiv Blejoi, dar şi competiţii de handbal sau baschet, inclusiv acţiuni ale loturilor naţionale de juniori.

 

Inaugurarea a fost pe măsura efortului depus pentru ridicarea în timp record a construcţiei. Printre oficialităţiile invitate s-au aflat preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma, deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul Mircea Roşca, primari din localităţile învecinate, Robert Nica, de la Lipăneşti, sau Constantin Bucuroiu, edilul şef al oraşului Boldeşti-Scăeni, dar şi primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu.
Fiind dedicat sută la sută localităţii Blejoi, evenimentul a fost un succes, cu atât mai mult cu cât spectatorii care au ocupat până la refuz cele 500 de locuri ale sălii au avut ocazia de a vedea pe viu foşti jucători precum Miodrag Belodedici, Cosmin Contra, Laurenţiu Roşu, Constantin Gâlcă, Ciprian Pura, Fane Preda, Pompiliu Stoica, Jean Vlădoiu, Cristi Vlad, Marius Măldărăşanu, Costel Ilie sau Daniel Chiriţă care au jucat un meci demonstrativ între România şi Petrolul, încheiat la egalitate, 3-3. Cosmin Contra a jucat pentru România, în timp ce, la Petrolul au evoluat cei care au îmbrăcat tricoul lupilor de-a lungul carierei. Antrenorul la Petrolul a fost Octavian Grigore.
De asemenea, a fost prezent şi fostul campional naţional la handbal şi medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice Marian Dumitru, alături de fosta campioană mondială universitară Mirela Dulgheru şi fosta campioană europeană şi mondială Corina Ungureanu.

 

Back To Top