Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul swanseaDupă ce UEFA a anunţat faptul că, în urma unei investigaţii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB), FC Petrolul Ploieşti va primi interdicţia de a participa în următoarea ediţie a competiţiilor europene în care se va califica dacă, până la 31 ianuarie 2014, nu va face dovada achitării unor datorii identificate la data de 30 septembrie 2013, oficialii grupării ploieştene au dorit să lămurească situaţia, una nici pe departe atât de gravă pe cât ar putea să pară.

„Într-adevăr, la data de 30 septembrie existau restanţe financiare ale Asociaţiei „Lupii Galbeni" către jucători şi către stafful tehnic, provenite din bonusurile de performanţă, care au fost virate, din motive obiective, cu întârziere de către Consiliul Local.

Există un decalaj de timp între data împlinirii criteriilor de performanţă şi plata efectivă, cauzat de exerciţiul financiar bugetar, care este anual la municipalitate, în vreme ce campionatul şi Cupa României se desfăşoară pe durata a doi ani calendaristici. De aici rezultă şi această întârziere, dar ea va fi remontată", a precizat Dan Capră, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.

"Între timp, a fost achitată o mare parte din datorie, dar au rămas restante taxele aferente acestor sume ce trebuiesc plătite către stat. În curând, vor fi stinse şi acestea, iar până la termenul limită impus de către UEFA vom face dovada achitării tuturor datoriilor.

Ca orice club participant în competiţiile europene şi FC Petrolul Ploieşti este monitorizat de către UEFA, iar din trei în trei luni este întocmit un raport privind aspectele financiare. Există, astfel, riscul ca problema apărută acum să se repete, pentru că interdicţia de a participa în competiţiile europene şi amenda primită de la UEFA sunt cauzate de întârzierea cu care, din motive obiective, aşa cum am explicat, au fost primiţi banii dinspre Consiliul Local.

Altfel, FC Petrolul Ploieşti nu are niciun fel de alte restanţe financiare faţă de jucători sau de staff-ul tehnic, toate drepturile salariale fiind achitate la zi", a mai adăugat oficialul grupării ploieştene.

Sursa: fcpetrolul.ro

Back To Top