Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

bornescuÎn urma articolelor apărute în presa sportivă, potrivit cărora Mircea Bornescu ar fi anunțat pe contul său de facebook că Alexandru Benga se va transfera în Grecia, la PAOK Salonic, portarul Petrolului a declarat că pagina de pe rețeaua de socializare unde a fpst făcut anunţul nu îi aparține.

"Nu este contul meu personal de facebook! Presa a preluat această informație fără să verifice dacă acea pagină este cu adevărat a mea. Foarte multe persoane au conturi pe facebook create de diferiți oameni, dar asta nu înseamnă că tot ceea ce apare acolo este și adevărat. La o simplă căutare pe facebook, apar nu mai puțin de 10 pagini cu numele meu, însă doar una dintre ele îmi aparține și nu este cea de pe care a apărut această informație. În plus, nu aveam cum să-mi permit să fac un astfel de anunț pentru că nu este treaba mea să discut despre transferuri, iar în acest caz nu știu nimic despre o eventuală plecare a lui Alex sau a vreunui coleg", a declarat portarul Petrolului.

Back To Top