Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

capraÎncepând cu luna ianuarie, sponsorul principal al Petrolului va fi producătorul german de automobile Opel. Anunţul a fost făcut de patronul Dan Capră, într-un interviu acordat ziarului Telegrama. "Acum, iată, pot să anunț cu voce tare, după doi ani de conducere, cu super-fotbaliști la echipă, cu trofeu câștigat, cu altele , cu OPEL sponsor principal din retur: veniți, fraților, să vă bucurați de echipa Petrolul Ploiești cu mine, fără mine, cu orașul, cu fanii!", a declarat Dan Capră.
Numărul 1 de la Petrolul a vorbit şi despre posibilitatea ca fostul internaţional Cristian Chivu să vină la Petrolul, în funcţia de preşedinte.
"I-am propus lui Cristi Chivu să devină președintele Petrolului! Nu s-a putut, caut pe altcineva! O să-l găsesc, numai că profilul căutat se cam lasă așteptat! Dacă s-ar plia Mutu pe funcție? Poate că da, dar prima dată el are o altă misiune: să se facă iubit în echipă, să muncească pentru a deveni un simbol al Petrolului! Pasul următor ar veni de la sine!" a adăugat Dan Capră.

Ciprian RADU

Back To Top