Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

steaua petrolul distrugeriSGU Ploiești, societatea care administrează stadionul Ilie Oană din Ploiești, a trimis un comunicat de presă însoțit de fotografii în care enumeră distrugerile de pe arenă în urma meciului de fotbal dintre echipele Petrolul și Steaua. Totodată, administrația ploieșteană îi acuză pe jucătorii Stelei că au lăsat în urma lor o „mizerie de nedescris".

Comunicat SGU Ploiești

„În scopul unei informări corecte şi reale, SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL aduce la cunoştinţa cetăţenilor că pagubele estimative, înregistrate pe stadionul „Ilie Oană" în urma partidei Petrolul Ploieşti – Steaua Bucureşti, se cifrează la peste 3.000 de euro.

Acestea constau, în primul rând, în distrugerea unui număr de 241 scaune şi lipsa a 40 de scaune în sectoarele 307, 308 şi 309 ale peluzei destinată galeriei oaspeţilor.
Totodată, jucătorii echipei Steaua Bucureşti au lăsat o mizerie de nedescris atât în vestiar, cât şi la duşurile destinate oaspeţilor.

steaua petrolul distrugeri 1
steaua petrolul distrugeri 2
steaua petrolul distrugeri 3
steaua petrolul distrugeri 4
steaua petrolul distrugeri 6

De asemenea, în urma confruntărilor dintre jandarmi şi galeria echipei FC Petrolul, înaintea partidei, au fost înregistrate pagube de 200 lei, constând în distrugerea a trei ghivece cu plante de pe domeniul public". Comunicat SGU Ploiesti

Back To Top