Categorie: Sport

Victor-HanescuAstăzi începe turneul Wimbledon, singurul turneul de Mare Şlem disputat pe iarbă, la care intră în competiţie trei români: Victor Hănescu, Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

Trei români joacă astăzi la Wimbledon, turneu transmis de Digi Sport. Victor Hănescu este primul român care va intra pe teren la Wimbledon. Jucătorul nostru are o misiune extrem de dificilă. Îl va înfrunta pe al şaselea favorit, cehul Thomas Berdych. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 1, de la ora 13.30.

„Pentru mine este important sa fiu din nou aici, la Wimbledon, la 32, aproape 33 de ani, să fiu pe tabloul principal. Eu zic că este bine. Un tur dificil, cu Berdych, dar mă simt bine, m-am pregătit. Orice este posibil, mai ales pe iarbă jocul este total diferit şi cred în şansa mea", a spus Victor Hănescu, potrivit Digi 24.

Debutantă pe tabloul principal de la Wimbledon, Andreea Mitu este pregătită pentru meciul carierei. O va întâlni pe poloenza Agnieszka Radwnska, în această seară, în direct pe Digi Sport 2, după ora 19.

Şi Monica Niculescu a fost programată în prima zi. A 65-a jucătoare a lumii este favorită în meciul din turul inaugural cu belgianca Alison Van Uytvanck.

„Mă simt foarte bine, am avut timp să mă acomodez, am avut antrenamente foarte bune. Mie îmi place iarba, dar depinde foarte mult şi de adversar", a spus Monica Niculescu.

Digi Sport transmiste astăzi şi alte meciuri tari de pe iarba londoneză. Murray - Goffin şi Djokovic - Golubev vor fi în direct pe Digi Sport 1, în timp ce pe doi vor putea fi urmăriţi Dimitrov, Tsonga sau Azarenka.

Back To Top