Categorie: Sport

petrolul victoria plzenPetrolul a reuşit o calificare senzaţională în play-off-ul Europa League, după ce joi seară s-a impus cu 4-1 în returul cu Viktoria Plzen, elevii lui Răzvan Lucescu având o prestație senzațională în fața vicecampioanei Cehiei.

Golul lui Teixeira a deschis o seară de poveste, ce va rămâne definitiv întipărită în memoria afectivă a suporterilor petrolişti, la fel cum s-a întâmplat şi cu victoria de anul trecut de la Arnhem. La 0-1, gazedele credeau că încă se mai poate face ceva, însă Mutu a trimis o torpilă de maestru sub transversală, şi jocul căpăta accente dramatice pentru Viktoria. Lucru ce avea să se şi întâmple până la final. Reuşita lui Pilar nu a dezechilibrat haita, care până la pauză a mai înscris un gol prin De Lucas, iar avantajul de două goluri de pe tabelă le-a oferit găzarilor şansa de a gestiona inteligent partea secundă.

Fără altă soluţie, vicecampioana Cehie s-a aruncat în atac, dar defensiva Petrolului a blocat toate baloanele spre poarta lui Pecanha, scrie fcpetrolul.ro

Foto: fcpetrolul.ro

Back To Top