Categorie: Sport

csu asesoft belgrad 300Campioana României, CSU Asesoft Ploieşti, va juca pe 11 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Olimpia, un meci amical cu celebra formaţie Partizan Belgrad. Partida va avea loc de la ora 19:00, iar în cadrul evenimentului prahovenii îşi vor prezenta lotul pentru sezonul viitor (prima etapă a Diviziei A are loc pe 4 octombrie).

Aproximativ 25 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul amical de baschet dintre CSU Asesoft Ploieşti şi Partizan Belgrad, care se va desfăşura joi, 11 septembrie, la Sala Sporturilor „Olimpia" începând cu ora 19, iar accesul se va face începând cu ora 17.30. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad „mediu" de risc.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab" Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Partida amicală dintre campioana României, CSU Asesoft Ploiești și campioana Serbiei, Partizan Belgrad, va fi transmisă pe digi sport 2, joi, începând cu ra 19.

 

Back To Top