Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul stemaCu toate că Petrolul Ploiești se află, oficial, în insolvență, în urmă cu trei zile, clubul prahovean, prin administratorul judiciar, a înregistrat o cerere de suspendare provizorie a executărilor silite, în ciuda demărării procedurii de insolvență. Pe scurt, ploieștenii cereau să li se deblocheze conturile, cu toate că, legal, conturile erau deja deblocate, titrează sportnews.ro.

Cererea de suspendare proviziorie a executărilor silite depusă de Petrolul, luni 9 februarie 2015, la sectia a-II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, se folosește în cazul în care o societate a depus cererea de intrare în insolvență și are nevoie de o suspendare proviziorie a excutării silite până se pronunță oficial intrarea în insolvență. Ori, clubul Petrolul fiind declarat în doar 24 de ore intrat în insolvență, această cerere de suspendare proviziorie nu își mai avea rostul.

Sursa: sportnews.ro

Back To Top