Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Sport

capraMagistraţii de la Tribunalul Prahova au hotărât să înlocuiască arestul preventiv cu măsura controlului judiciar pentru fraţii Capră şi directorul FC Petrolul, Marius Bucuroiu.

Ora estimata: 9:00 Complet: 1CPF+EC-AP Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt:

I. În baza art.362 C.p.p. rap. la art. 208 Cod proc. penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii:

1.BUCUROIU MARIUS MIHAI, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni.

2. CAPRĂ NICOLAE, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni.

3. CAPRĂ DANIEL, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni.

4. DANIEL PETRE GHEORGHE, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni.

5. CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni.

În baza art.362 C.p.p. rap. la art. 208 Cod proc. penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpaţii:

1. GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU,

2. STOICA SPIREA DANIEL, În baza art. 242 alin. 2 C.p.p. rap. la disp art. 202 alin. 4 lit. b C.p.p., înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: BUCUROIU MARIUS MIHAI, CAPRĂ NICOLAE, CAPRĂ DANIEL, DANIEL PETRE GHEORGHE,CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, toţi aflaţi în Penitenciarul Mărgineni, cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. În baza art.221 alin.2 Cod proc. penală, pe durata controlului judiciar impune inculpaţilor Bucuroiu Marius Mihai, Capră Nicolae, Capră Daniel, Daniel Petre Gheorghe, Constantin Dragoş Ioan Viorel, următoarele obligaţii, după cum urmează:

Inculpatul Bucuroiu Marius Mihai, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de coinculpaţii din prezenta cauză şi de martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale. Inculpatul Capră Nicolae, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b)să nu comunice cu ceilalţi coinculpaţi şi cu martorii din prezenta cauză în mod direct sau indirect pe nici o cale, cu excepţia inculpatei Capră Cristina şi a martorului Capră Alexandru Daniel.

Inculpatul Capră Daniel, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu comunice cu ceilalţi coinculpaţi cu excepţia inculpatei Vârceoroveanu Maria Clarisa şi cu martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale.

Inculpatul Daniel Petre Gheorghe, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de coinculpaţii din prezenta cauză şi de martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale. Inculpatul Constantin Dragoş Ioan Viorel, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de coinculpaţii din prezenta cauză şi de martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale. În baza art. 221 alin. (4) C. proc. pen. atrage atenţia inculpaţilor: Bucuroiu Marius Mihai, Capră Nicolae, Capră Daniel, Daniel Petre Gheorghe şi Constantin Dragoş Ioan Viorel, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Dispune punerea în libertate a inculpaţilor: Bucuroiu Marius Mihai, Capră Nicolae, Capră Daniel, Daniel Petre Gheorghe, Constantin Dragoş Ioan Viorel de sub puterea mandatelor de arestare preventivă cu nr. 371, 372, 373, 375 şi 376 /UP/26.11.2014 emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Prahova în dosarul penal nr. 8373/105/2014, dacă nu sunt reţinuţi ori arestaţi în alte cauze. În baza art. 242 alin. 2 C.p.p. rap. la disp art. 202 alin. 4 lit. b C.p.p., înlocuieşte măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul STOICA SPIREA DANIEL, cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

În baza art.215 alin.1 Cod proc. penală, pe durata controlului judiciar, inculpatul Stoica Spirea Daniel, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.

În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de coinculpaţii din prezenta cauză şi de martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale. În baza art.215 alin.3 Cod proc. penală, atrage atenţia inculpatului Stoica Spirea Daniel că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Admite cererea formulată de inculpatul Gîscă Marius Alexandru şi înlocuieşte măsura arestului la domiciliu luată faţă de acesta, cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

În baza art.215 alin.1 Cod proc. penală, pe durata controlului judiciar, inculpatul Gîscă Marius Alexandru, are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, desemnat cu supravegherea acestuia conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat. În baza art.215 alin.2 Cod proc. penală, impune inculpatului ca, pe durata controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu se apropie de coinculpaţii din prezenta cauză şi de martorii din prezenta cauză, în mod direct sau indirect pe nici o cale.

În baza art.215 alin.3 Cod proc. penală, atrage atenţia inculpatului Gîscă Marius Alexandru că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Dispune comunicarea unei copii de pe prezenta încheiere fiecărui inculpat în parte, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.J.P. Prahova, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.J.P. Ilfov, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.J.P. Giurgiu, Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Prahova, Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Ilfov, Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Giurgiu şi organelor de frontieră. În baza art.275 alin.3 Cod proc. penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Amână cauza pe fond la data de 13.08.2015 sala 3 mezanin pentru când se vor cita inculpaţii, părţile responsabile civilmente SC GREEEN FACTORY DESIGN SRL şi SC DE CONSTRUCTII TRANSPORTURI DANIEL SRL. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 26.06.2015. Document: Încheiere de şedinţă 26.06.2015

Back To Top