Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

adrian dobre conferinta presa 5 iulie 2016Primarul Ploieștiului a formulat un nou punct de vedere legat de subiectul mărcii Petrolul Ploiești într-o întâlnire cu presa organizată luni, 22 august 2016

„Această hotărâre de consiliu ar fi presupus a avea anexă şi un draft de contract în care se preciza o sumă, suma stabilită prin contabilitate. Evaluarea ei contabilă. Dacă, iniţial, direcţiile care sunt implicate nu au avut nicio problemă cu privire la proiectul respectiv, ulterior a apărut acea discuţie a evaluării.

Aici se poate discuta foarte mult. Am contactat oameni care sunt prinşi în acest fenomen al fotbalului şi toţi au spus că folosirea unei mărci sportive, conform legii 69, articolul 45, legea sportului, nu poate fi făcută decât de o entitate sportivă.

În condiţiile acestea, mai ales că acum, pe fond, nu e folosită de nimeni, valoarea ei este zero. O marcă are valoare în condiţiile în care este folosită de o entitate sportivă şi există în spate şi un palmares. Palmaresul nu prezintă elemente juridice, e o chestiune de continuitate, de istorie.
Acum, pentru că a existat acest blocaj, încercăm alte soluţii, sunt discuţii la nivelul direcţiilor să vedem care sunt alte variante pe care le avem astfel încât să putem transmite această marcă. Poate fi o asociere cu Asociaţia Petrolul '52, mai poate fi o variantă, pentru care trebuie să studiem unele legi, prin care putem să dăm cu titlu gratuit această marcă spre o asociaţie care nu are scop lucrativ şi care este de interes public", a declarat primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

„Evaluarea mărcii trebuia făcută în momentul în care marca era preluată în inventarul Ploieștiului. Evaluarea nu se face acum, când vrei tu să dai drept de folosinţă cuiva.

Articolul la care s-a făcut referire în acel aviz de legalitate, din ordinul 1917, la evaluarea aceea se referă, nu la o evaluare făcută pentru a da dreptul de folosinţă. În momentul de faţă vrem să clarificăm absolut toate variantele pe care putem merge.

Noi dădeam marca pe valoarea regăsită acum în contabilitate, 2.400 lei, la care se adaugă valoarea relicenţierii la OSIM. Sper ca suporterii să aibă cât mai puţin de aşteptat şi să fie consensul tuturor factorilor care au un cuvânt de spus în această privinţă. Eu consider că nu evaluarea este soluţia, pentru că s-ar putea să ne trezim că vine cine ştie cine şi se întâmplă ce se poate întâmpla. Nu evaluarea este soluţia şi sunt variante prin care poate fi dată, dar problema este să avem consens", a declarat Dobre.

Citește și: VIDEO. Scandal imens pe tema cedării mărcii Petrolul. Consiliul Local Ploiești, locul unde fanii echipei au dat piept cu ticăloșia din politică și administrație

Back To Top