Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

ghitaLa reunirea lotului petrolist, sub comanda lui Tavi Grigore se vor afla doi foști jucători ai echipei ploieștene care traversează o perioadă extrem de dificilă în ceea ce privește cariera acestora.

Fundașul stânga George Ghiță și mai tânărul mijlocaș Nini Popescu vin după o perioadă de suspendare în celebrul dosar al blaturilor pentru pariuri de la Gloria Buzău.
Nini Popescu a fost suspendat pentru două luni, iar Ghiță, pentru șase.

Perioada de suspendare a trecut pentru amândoi, însă problema cea mai mare este plata amenzilor dictate de FRF. Popescu trebuie să plătească 10.000 de lei, iar Ghiță, 15.000 și, în principiu, trebuie să stingă penalitatea pentru a putea juca.

Soluția cu care vine Petrolul este una de compromis. Clubul ploieștean va înainta o cerere de eșalonare a datoriilor celor doi jucători. Petrolul nu-și va asuma plata, ci doar va face demersurile în numele fotbaliștilor, în ideea beneficiului tuturor părților: Fotbaliștii pot să revină pe teren, clubul beneficiază de serviciile lor, federația își recuperează banii.

 

Back To Top