Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

halepSimona Halep (4 WTA) a părăsit primul turneul de Mare Șlem al anului, fiind învinsă de americanca Shelby Rogers (57 WTA), scor 3-6, 1-6.

Halep a fost bătută într-o oră și 17 minute.
A acuzat o accidentare, iar în pauza dintre seturi, a cerut intervenția trainerului.
Este pentru al doilea an consecutiv când Halep părăsește turneul de la Antipozi în runda inaugurală, anul trecut fiind învinsă de chinezoaica Shaui Zhang.
"Sunt frustrată un pic de situație, dar ce să fac?! Nu pot schimba multe. Doar să mă uit înainte. Se întâmplă. Tot ce vreau e să fie bine cu genunchiul.
Am luat antiinflamatoare înainte de meci, la fel și zilele trecute. Dar când ai tensiunea meciului oficial, presiunea, lucrurile astea se resimt mai mult. Așa că durerea a fost mai puternică și n-am mai putut face mare lucru. Nu pot să spun prea multe despre cum am jucat, pentru că n-am putut fi la nivelul meu cel mai bun. Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru.
S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. E prima dată când am probleme la genunchi și vreau să nu agravez", a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.

Back To Top