Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

uspVivi Răchită a declarat, pentru republikanews.ro, în urmă cu o zi, că doi reprezentanți ai Uniunii Suporterilor Petroliști au venit la el pentru a-i solicita venirea la Petrolul și pentru a se plânge de activitatea pe care o desfășoară conducerea echipei.

"Câțiva membri ai USP au solicitat o întâlnire și mi-au transmis că sunt foarte nemulțumiți de ceea ce se întâmplă acolo din punct de vedere managerial, că s-a vorbit despre o sumă necesară până la vară dar s-a cheltuit de 2,5 ori mai mult, plus discuția lor cu Cristi Vlad care ar fi afirmat că știe că nu se prea pricepe și că ar fi de acord să vin eu acolo dar să rămână și el în structură, să facă și el ceva la club! Le-am transmis că nu voi lua nicio decizie până în aprilie-mai, că-i las pe cei care conduc acum să se joace de-a fotbalul și că vorbim după aceea!", a declarat Vivi pentru sursa citată.

Între timp, USP a remis un comunicat prin care neagă afirmațiile lui Răchită.

Actualitatea Prahoveană a discutat cu unul dintre reprezentanții USP care au discutat atunci cu Vivi. Dragoș Machițescu a oferit câteva detalii interesante ale întâlnirii respective.
Potrivit acestuia, a existat inițiativa unei întâlniri cu Răchită pornind însă, în primă instanță, de la unele declarații ale acestuia despre noul Petrolul, la televiziuni naționale.
Se discutase la telefon cu Vivi, rămăsese să stabilească o dată. Până la urmă, Machițescu și încă un reprezentant al USP l-au întâlnit pe Vivi, pe holul Primăriei Ploiești, înainte de ultima ședință de Consiliu Local, cea în care s-a discutat despre proiectul de cesionare a mărcii.
"În discuție, l-am întrebat pe Vivi de ce nu vine, până la urmă, alături de proiectul nostru, dacă tot vorbește atât despre el. I-am propus o întâlnire cu Cristi Vlad și cu Tavi Grigore. Vă spun, cu siguranță, că nu ne-am plâns de actuala conducere a Petrolului și nu am făcut vreo afirmație în acest sens", ne-a declarat Machițescu.
Concluzia a fost – conform reprezentanților USP – că se va încerca o întâlnire după Anul Nou. De asemenea, atât Cristi Vlad, cât și Tavi Grigore și Mircea Dridea au fost informați despre demers.

De atunci și până la declarațiile lui Vivi Răchită despre subiect nu s-a mai întâmplat nimic. După, a venit comunicatul USP, pe care-l redăm mai jos.

Comunicat USP

Uniunea Suporterilor Petroliști a luat la cunoștință cu stupoare de declarațiile domnului Valeriu Rachită, care în ultima vreme induce prin intermediul media tot felul de uniri halucinante, fie ale Petrolului cu Astra, fie ale Petrolului cu Petrosport. Este dreptul domniei sale să urmărească orice himere dorește și chiar să le facă publice, însă USP declara ferm că aceste "idei" nu ne reprezintă și nu sunt nici susținute, nici încurajate de suporterii petroliști grupați în USP. Prin astfel de declarații domnia sa riscă să se autoizoleze în turnul de fildeș al ambițiilor personale, nemaiavand nicio legatură cu realitatea existentă în sufletul și mintea găzarilor.
Referitor la declarațiile domniei sale din presă cu privire la întâlnirea avută cu reprezentanți ai USP, declarăm cu fermitate că NU ne-am întâlnit cu domnul Valeriu Rachită pentru a ne plânge de actuala conducere a Petrolului '52 și a-i cere dumnealui să preia managementul noului proiect Petrolul. Întâlnirea domniei sale cu doi reprezentanți ai USP a avut un rol pur consultativ, noi manifestându-ne deschiderea de a ne consulta cu privire la idei de reconstrucție a Petrolului cu oricine a însemnat ceva în viața Petrolului în trecut.
Petrolul '52 este și rămâne singurul proiect pe care USP îl sprijină, actuala conducere a clubului având sprijinul total și nemijlocit al USP. Situația clubului nu este una ușoară, cu siguranță și datorită lipsei de sprijin financiar și logistic din partea unora care s-au angajat cândva (din păcate numai prin declarații de presă care s-au dovedit în cele din urmă fără acoperire) că vor pune umărul la renașterea fenomenului petrolist după dezastrul din vara trecută. USP își menține nealterată încrederea totală în conducerea clubului, pe care continuă să o susțină necondiționat în dificila muncă de reconstrucție. Orice observații, comentarii sau idei în legatură cu Petrolul s-au discutat de către USP și vor continua să se discute în mod deschis cu cei aflați la conducerea echipei de fotbal, nu în presă și în niciun caz cu terți care nu au nicio legatură cu echipa.
USP nu este și nu va fi masa de manevră sau capitalul de imagine al cercurilor obscure de interese care roiesc în jurul Petrolului, indiferent dacă provin din mediul politic sau sportiv. Singurul interes al USP este și va rămane creșterea sănătoasă, verticală și corectă a Petrolului!

Foto> ligaluiadita.ro

Back To Top