Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

bichkovaFosta jucătoare de tenis Ekaterina Bîcikova a oferit o serie de declarații despre viața jucătorilor de tenis profesioniști, într-un interviu pentru Eurosport.

Rusoaica de 31 de ani susține că una din zece jucătoare din circuitul WTA este lesbiană și că era deranjată de faptul că o priveau insistent. Bîcikova le-a nominalizat în acest sens pe Carla Suarez Navarro, Lisa Raymond și Rennae Stubbs (foto 2), Eleni Danilidou sau Casey Dellacqua.
lesbiene"Eram furioasă pentru că tot timpul se uitau la mine. Nu mă interesează cu cine se culcă, dar să nu-mi încalce spaţiul personal", a declarat Bîcikova pentru Eurosport.
Fosta ocupantă a locului 66 WTA a vorbit și despre problemele din circuitul masculin și a dat numele lui David Ferrer și al fostului campion de la Australian Open, Stan Wawrinka.
"Spaniolul David Ferrer fuma aproape un pachet de ţigări pe zi. Nu înţeleg cum putea alerga apoi. Unele jucătoare din Belgia de asemenea fumează şi beau. Eram suprinsă că apoi jucau mai bine ca mine.
Wawrinka mergea la toate petrecerile. Nu ştiu cum se putea ridica din pat a doua zi şi putea juca. Am auzit multe de aventurile lui Stan în Sankt Petersburg", a afirmat Bîcikova.

gsp.ro

Back To Top