Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

blejoi salaPe locul al doilea în Liga A Prahova, dar despărtiță numai de golaveraj de Petrolul, CS Blejoi pregătește în condiții foarte bune returul campionatului.

Echipa a intrat în cantonament la începutul săptămânii, perioada fiind aleasă special pentru a se suprapune cu vacanța școlară, din moment ce sunt mulți elevi în lot.
Cantonamentul a fost stabilit în localitate, la Hanul Șoferilor, iar fotbaliștii au tot ce le trebuie pentru pregătire în comună. Se pot antrena înăuntru, la Sala Polivalentă sau pe terenul echipei, afară. La Polivalentă au sală de forță și posibilități de recuperare.
sala fortaPână acum, echipa antrenată de Răzvan Vlad și Emil Coșieru a disputat două partide de verificare: 4-2 cu Tineretul Berceni (Superliga B Prahova) și 3-0 cu AFC Bănești-Urleta, una dintre grupările bune ale Ligii A.
Sâmbătă, de la ora 11.00, CS Blejoi va disputa un meci de pregătire. De această dată, va juca împotriva formației Rapid Mizil, pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest

Back To Top