Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petro slobozia 1Accidentul de pe Centura de Vest a Ploieștiului care a paralizat traficul în întreaga zonă, pe kilometri întregi, a întârziat și meciul Petrolului.

Lupii au ajuns la timp la teren, ieșind din Ploiești pe la Gara de Sud, înainte ca ambuteiajul să devină de netrecut. Cei de la Unirea Slobozia însă au lăsat autocarul la Gara de Vest, au trecut calae ferată și au ajuns pe jos la teren.
Grație efortului celor de la Petrolul și al suporterilor inimoși, suprafața de joc era complet degajată la ora 13.00, înainte ca advversarii să ajungă.

Despre meci, prima concluzie e că Petrolul arată ca o echipă bine închegată și trebuie să ținem cont de faptul că asta se vede în meciuri cu grupări care combat în eșaloane superioare.
Nini Popescu este un real câștig, la fel și Roberto Alecsandru. Cât timp au fost în teren titularii, lupii au jucat bine, combinativ. Și asta fără a-l avea la mijloc pe Claudiu Tudor.
În prima jumătate de oră, elevii lui Tavi Grigore au deschis scorul, prin Velisar, puștiul curajos de pe flancul stâng al Petrolului venind inspirat la bara a doua, la un atac purtat de Nini Popescu și Olaru pe flancul opus.
Unirea a egalat până la pauză, după un contraatac-fulger finalizat de Adăscăliței.
Galben-albaștrii au marcat din nou în minutul 48, prin D. Gheorghe, însă odată cu schimbările efectuate de Tavi Grigore, ritmul a scăzut.
Iritați și mânați cu biciul de antrenorul principal ajuns la meci la scorul de 2-1 (din cauza traficului blocat), jucătorii ialomițeni au egalat din nou, prin Răduca, și apoi au preluat conducerea pentru prima dată, după golul lui Khalil.
S-a terminat însă 3-3, din cauza unuia dintre fundașii oaspeților, care a comis un henț necontestat de nimeni la ultimul atac al Petrolului, un corner de pe partea stângă.
A transformat Iancu.
Următorul amical al Petrolului este programat miercuri, cu Flacăra Moreni, tot pe terenul de la Parcul Municipal Vest.

Petrolul – Unirea Slobozia 3-3 (1-1)

Marcatori: Velisar (28), D. Gheorghe (48), Iancu (90, penalti)/ Adăscăliței (42), Răduca (60), Khalil (71)

Petrolul: Nițache – Olaru, Chiriță, R. Alecsandru, Velisar – Butufei – N. Popescu, Catană, Păun, D. Gheorghe – Vintilă. Au mai evoluat: Nițescu – Oae, Crăciun, Radu. Antrenor: Octavian Grigore.

Unirea Slobozia: Cristică – Drăguț, Topor, Lazăr, Bucurică, Adăscăliței, Răduca, Soare, Năstase, Gherasim, Khalil.
Au mai jucat: Chițoiu – Călin, Lemnaru, Anton, Ene, Săvescu, Marin, Ștefancă. Antrenor: Ion Ionescu.
Au arbitrat: Robert Nuțu – Mihai Pandelea și Alex Zafiriadis (toți din Ploiești)

petro slobozia 2
petro slobozia 3
Back To Top