Categorie: Sport

nea titi antrenament stradaBlocajul financiar de la CSM Ploiești produce situații aberante.

Potrivit singurei forme a proiectului de buget care a convenit departamentelor Economic și Juridic din primărie, bani au fost alocați doar pentru antrenori. Nu și pentru participarea la competiții sau pentru închirierea bazelor sportive necesare unor secții.
Cum ar fi cea de box. Titi Tudor, coordonatorul acesteia, luptă de peste o jumătate de an pentru sportul ploieștean. A ajuns să-și pregătească elevii în stradă din mai multe cauze: vidul legislativ care amenință să înghită cu totul sportul, interpretărea rigidă a situației la aparatul de specialitate al Primăriei Ploiești, neasumarea responsabilității în Consiliul Local și altele.
Ploieștiul a ajuns de râs, este orașul în care nu mai mișcă aproape nimic. Nu și puștii lui Titi Tudor. Ei au venit să se antreneze în Centru, chiar în fața aleșilor.

Lăsați copiii să facă sport!

Titi Tudor este antrenorul care s-a zbătut cel mai mult pentru sport, de când soarta CSM-ului a devenit potrivnică. Maestrul are tot dreptul să vorbească și o face bine. Pentru că vorbește din suflet...

"Trebuie să înțeleagă toată lumea că sportul are o importanță enormă în formarea și în educarea copiilor noștri. Solicit ca această doamnă Crăciunoiu să plece din funcție, pentru că ea nu înțelege sportul! Lăsați copiii să facă sport, nu să stea pe internet să joace Balena Albastră! Eu am copii la box care vin și pentru acea masă caldă pe care puteam să le-o oferim noi și pe care, acasă, n-o au întotdeauna. Și sunt copii buni, pe care este păcat să-i pierdem. Nu se poate ca sportul ploieștean să fie într-o asemenea situație. Mâine ne vom antrena din nou pe stradă, poate văd cei din primărie cât de mult ne dorim să facem sport. Și, la fel vor proceda și celelalte secții", a declarat pentru Actualitatea Prahoveană, antrenorul emerit Titi Tudor.

Back To Top