Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

ganea hipoPrima reuniune oficială de trap după modernizarea hipodromului ploieștean a adus destulă lume în tribune și este, până la urmă, un început.

Nu s-a ridicat la nivelul reuniunilor din perioadele bune ale vechiului hipodrom. A avut în program patru curse, trei de calificare, pentru caii de 4, 3 şi 2 ani, şi, cea mai importantă cursă, „Premiul de Paşte", cu premii în valoare totală de 4.800 lei, la care s-au adăugat câte 200 de lei pentru primii cinci clasați din partea companiei Viking Pruszynski.

Cursa a fost câştigată de armăsarul Suvenir (proprietar Marcel Sâmpetru), cu o performanţă de 1.22.6 minute, condus de singura femeie din reuniune, Roxana Popa. Calul câştigător i-a adus proprietarului un premiu de 2.360 lei. Pe următoarele locuri s-au situat Suni (premiu 1.400 lei), Tutanhamon (premiu 920 lei), Star Nobel (premiu 680 lei) şi Shadow Effe (premiu 440 lei).

Campionul zilei a fost premiat de către viceprimarul Cristian Ganea, ocupantul poziţiei secunde, de către directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, şi de campionul mondial de superkombat K1, Amansio Parschiv, calul de pe locul al treilea, de către directorul Teatrului "Toma Caragiu", Mihaela Rus, cel de pe poziţia a 4-a, de directorul Filarmonicii „Paul Constantinescu", Vlad Mateescu, iar cel de pe locul al 5-lea, de către deputatul Răzvan Ursu.

Sursa: csmploiesti.ro

rezultate hipo

Back To Top