Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

sedinta cl csmDezastrul de la CSM Ploiești trece la alt nivel. Cel la care se plătesc dandanalele cu bani grei. Cine plătește? Ploieștenii "plătește".

Sportivii profesioniști sau antrenorii care au semnat contracte cu CSM Ploiești câștigă fără probleme procesele intentate clubului. La ședința de luni a Consiliului Local Ploiești, consilierii au fost informați că un fost antrenor de la handbal a obținut plata salariului pe un an în instanță. De asemenea, Primăria Ploiești este executată de handbalistul Răzvan Szopka, pentru suma de aproximativ 60.000 de lei.

"Apreciem la valoarea de 500.000 de euro suma pe care am putea să fim obligați să o plătim către foști antrenori sau foști sportivi din cauza problemelor de la CSM Ploiești. Există o expresie, pe care v-o spun doar pe jumătate: ".... și cu banii luați!" Vom plăti contractele unor sportivi care nu joacă pentru CSM Ploiești", a punctat președintele de ședință, George Botez.

Back To Top