Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

hoban adgaOvidiu Hoban, fotbalist care a rămas aproape de Petrolul după transferul la Hapoel Beer Sheva, în Israel, a devenit membru al unei importante grupări a suporterilor petroliști, cea din diaspora.

COMUNICAT ADGA

"De mai multă vreme Ovidiu Hoban cochetează cu ADGA, împărtășind în întregime idealurile noastre. În sfârșit a sosit momentul ca Ovidiu să ne adreseze cererea oficială de a deveni membru ADGA. Am fost onorați și în același timp fericiți să îl acceptăm în mijlocul nostru.
Ovidiu a dovedit constant că a ramas atașat profund de echipa la care a cunoscut gloria fotbalistică în România, făcând parte din cea de-a doua Generație de Aur a Petrolului, cea care ne-a readus Cupa României la Ploiești în 2013. El și-a continuat cariera în Israel, unde a câștigat al doilea titlu național cu echipa sa, Hapoel Be'er Sheva și, așa cum sperăm cu toții, probabil că își va încheia cariera fotbalistică la noi, peste câțiva ani.
Bine ai venit în ADGA, Ovidiu Hoban!".

Back To Top