Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

sedintap2Petroliștii și-au pus degeaba speranțele în întâlnirea de astăzi cu reprezentanții municipalității.
Chiar dacă Veolia a trimis nu mai puțin de trei avocați la întâlnire, pentru a prezenta mesajul de susținere a multinaționalei, dar și pentru a oferi și mai multă greutate proiectului Petrolul, aparatul primăriei nu s-a lăsat convins.

Propunerea petroliștilor care sperau că marca le va fi dată în folosință provizoriu, pentru un sezon, după care ar fi urmat derularea unui contract de licență, s-a lovit ca de zid.

Asta deși Veolia a declarat răspicat că își asumă plata sumei reprezentând dreptul de folosință a mărcii pe un sezon, plus diferența, odată ce evaluarea va fi completă.
"Este un cec în alb pe care Veolia este dispusă să îl acorde", a spus avocatul Cătălina Marcu.

Petrolul vrea să folosească marca provizoriu și oferă bani municipalității pentru un bun care, în acest moment, nu produce nimic. Marca stă la sertar. Petroliștii nu cer niciun ban, și, din contră, dau. Cum ar putea cauza asta un prejudiciu?, s-au întrebat ei.

Intențiile bune, spiritul Petrolului, prezența legendei Mircea Dridea la discuții nu valorează însă mare lucru pentru specialiștii în hârtii din primărie.

S-a dat de înțeles că marca nu poate fi atribuită decât prin licitație. Cei de la Petrolul nu sunt de acord cu asta, de aici propunerea pentru dreptul provizoriu de folosință, variată care ar ocoli, pentru moment, impasul evaluării și al procedurilor de durată pentru licitație.

Graba vine din simplul motiv că Petrolul ar trebui să meargă la baraj cu marca în mână, urmând să o prezinte în momentul promovării în Liga a III-a națională, competiție organizată de FRF.

După asta, ar fi timp de toate procedurile și ședințele pe care le-ar cere Primăria Ploiești, spun reprezentanții clubului.

Dar să zicem că așa este și marca nu poate ajunge provizoriu la Petrolul, ci prin depunere de ofertă și licitație (pasul doi adică).

De ce nu s-a făcut evaluarea mai repede, din moment ce problema mărcii se discută de vara trecută?

De ce a trebuit să se ajungă aici, aproape de un termen critic, după 10 luni în care Mircea Dridea, Cristi Vlad și suporterii au făcut naveta la primărie? De ce acum primesc aceleași răspunsuri?

Cum se face că a fost acordată fără probleme și încă cu titlu gratuit către SC FC Petrolul SA, iar acum nu poate fi dată provizoiu și contra cost către Petrolul 52?

Iată câteva întrebări la care trebuie să răspundă aparatul Primăriei Ploiești care se îmbățoșează taman acum, se enervează, își ia hârtiile și pleacă, revine, după care nu mai vorbește cu nimeni, așa cum s-a întâmplat azi, la ședință!

Back To Top