Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

rezmives csmÎn cea de-a doua zi a finalelor Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret de la Piteşti, CSM Ploieşti a obţinut două medalii.

Daniel Petre Rezmiveş a reuşit să devină campion naţional de tineret în proba de 200 metri plat, cu timpul de 21.14 secunde. Performanţa i-a asigurat şi medalia de argint la seniori.

Medaliile lui Rezmiveş se adaugă celor patru obţinute de CSM Ploieşti vineri, astfel că bilanţul clubului ajunge la șase medalii: patru de aur, una de argint şi una de bronz.

Atleţii de la CSM Ploieşti au reuşit, în prima zi a finalelor să obţină trei titluri de campioni naţionali.
Daniel Petre Rezmiveş s-a impus în proba de 100 metri plat, cu timpul de 10.44 secunde, şi a devenit campion naţional atât la seniori, cât şi la tineret, iar ştafeta de 4×100 metri, în componenţa Cristian Radu, Bogdan Oprina, Costin Homiuc, Daniel Rezmiveş a devenit campioană naţională de tineret, ratând pentru doar o sutime de secundă podiumul seniorilor.

În plus, Cristian Radu a cucerit bronzul atât la seniori, cât şi la tineret, în proba de 400 metri plat, în care s-au remarcat şi Bogdan Oprina (50.04 secunde, record personal) şi Alexandru Geamănu (50.32 secunde).
Marţi, coordonatorul secţiei de atletism Augustin Iancu, împreună cu sportivii Daniel Rezmiveş şi Cristian Radu vor pleca la Campionatul European de Tineret de la Bydgoszcz (Polonia), ce are loc în perioada 13-16 iulie.

Back To Top