Categorie: Sport

judo iulieAndrei Baicu, de la CSM CFR CSȘ Ploiești a câștigat medalia de argint la Campionatele Balcanice de Judo pentru junior U 21.

Trei sportivi de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reprezentat România la Campionatele Balcanice. Aceștia au obţinut o medalie de argint şi două locuri V.

Andrei Baicu a reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului la categoria „100 kg", după ce a trecut de Nikola Kapor (Bosnia) şi Dorde Cadonevic (Muntenegru), pierzând finala în faţa lui Milos Mandic (Serbia).

Răzvan Ciolan s-a clasat pe V la „90 kg" după ce l-a învins pe Ivan Vidojevic (Serbia), dar a pierdut apoi în faţa bosniacilor Toni Miletic, în semifinală, şi Milica Lazic, în lupta pentru medalia de bronz.

Cătălina Şchiopu a fost tot pe V la „52 kg" după ce a pierdut cu Sanja Vucinic (Muntenegru), a trecut în recalificări de Milica Lazic (Serbia), dar a cedat în lupta pentru bronz în faţa sportivei Elma Lucina (Muntenegru).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

Competiția s-a defășurat în perioada 7-9 iulie, la Sala Polivalentă „Vasil Levski", din Pazardzhik (Bulgaria). Au participat 170 de sportivi din nouă ţări: Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Turcia şi România.

Back To Top