Categorie: Sport

vladulescuTeleormanul l-a dat pe cel mai iubit fiu al țării, pe Liviu Dragnea, iar acum a venit momentul să se implice și în fotbal.


Voința Saelele, echipa din localitatea în care s-a născut șeful PSD, a promovat la baraj în Liga a III-a și este în serie cu Petrolul.

Deși a luat exemplul tatălui său și neagă implicarea, echipa este condusă și finanțată din umbră de fiul lui Liviu Dragnea.

La lumină, în acte, patron e fostul șofer al lui Dragnea. Iar președinte a fost, până în vară, manelistul care suferă pe ritmuri țigănești din poză.

Dragnea jr. are gânduri mari. Bani grei sunt pompați în echipă, iar salariile depășesc 2.500 de lei, potrivit gsp.ro.
Născuți și ei în Teleorman, foștii steliști Sorin Paraschiv și Vali Badea sunt acum în conducere. Iar Marius Baciu este antrenor, conform informațiilor publicate de Gazeta Sporturilor.

Petrolul trebuie însă să promoveze oricum, în ciuda acestei aparații artificiale în deșertul fotbalistic din "Telemorman".

Lupii joacă, în tur, în deplasare, pe 21 octombrie.

 

"Nu, nu! Mădălin Ioniță (n.r. - fostul șofer al lui Dragnea) e în acte... înțelegi? Eu nu știu să fie băgat domnul Dragnea. Eu cu dânsul nu m-am văzut decât de două ori în viața mea, când eram la Steaua" – Valentin Badea, pentru gsp.ro.

Back To Top