Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

turneul nantesEchipa de juniori U15 a Petrolului va participa, în premieră, la turneul mondial de la Saint Pierre de Nantes.
Inițiativa participării aparține suporterilor petroliști.

Ei au venit cu ideea încrierii la un turneu care le va da posibilitatea micilor lupi să acumuleze experiență internațională.

De exemplu, la edițiile anterioare ale turneului au participat juniori de la echipe grele ale Europei, precum Olympique Marseille, Olympique Lyon, Shalke, Paris Saint Germain sau Bayer Leverkusen.

Juniorii pregătiți de Marius Manolache se vopr afla, așadar, în Franța, în perioada 24-29 aprilie.

Evident, participarea nu ar fi fost posibilă fără Veolia.

"Juniorii sunt, de asemenea, una dintre prioritățile partenerului – finanțator Veolia România, care a făcut posibilă deplasarea „lupișorilor" în Franța pentru acest turneu. Prin astfel de acțiuni, Veolia consolidează un parteneriat puternic, pe termen lung, care să asigure toate condițiile pentru perfomanță sportivă a echipei de juniori și a lupilor galbeni", se arată într-un comunicat al clubului galben-albastru.

„Ca să poți forma tineri jucători, trebuie să îi pui în fața unor provocări inedite. De aceea, vrem ca prin participarea în cadrul acestui campionat, juniorii să întâlnească alte echipe, alte stiluri de joc și alte mentalități. Va fi o experiență foarte utilă pentru ei. Este o inițiativă venită din partea suporterilor și ne bucură să vedem că gândim la fel, că vrem să investim în tinerii prahoveni, în viitorul echipei Petrolul Ploiești", a declarat Cristi Vlad, președinte FC Petrolul.

Turneul va avea patru grupe de câte șase echipe.

Primele două clasate se califică în turul următor, care va stabili ocupantele poziţiilor 1-8.

Locurile trei-patru din fiecare grupă vor merge în turneul pentru poziţiile 9-16.

Formaţiile de pe locurile cinci şi şase vor participa în turneul de stabilire al poziţiilor 17-24.

În această a doua fază, jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu (sferturi de finală, semi-finale și finală).

Astfel, fiecare echipă va disputa 8 partide.

Pentru această competiţie, delegaţia petrolistă va fi formată din 16 jucători și trei membri ai staff-ului tehnic.

Back To Top