Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul la turnu magureleNoul antrenor al Voinței Turnu Măgurele, Mugur Cornățeanu, anunță că echipa din Teleorman nu a renunțat la lupta pentru promovare.

În seria Petrolului, Teleormanul nu e "fruntea", deși, la începutul campionatului, două formații – una dintre ele cu legături neoficiale cu familia Dragnea – amenințau supremația lupilor.

Între timp, lucrurile s-au mai așezat. Petrolul a terminat turul campionatului pe poziția întâi. Distanța până la următoarele două clasate – chiar reprezentantele județului Teleorman – e însă mică.

Sunt două puncte între galben-albaștri și FCM Alexandria și încă trei până la Voința Turnu Măgurele.

De aici, din tabăra celor care închid podiumul seriei, se aude zăngănit de arme.

Noul antrenor al Voinței anunță că echipa din Turnu Măgurele nu renunță la luptă. Într-un interviu acordat site-ului teresport.ro, Mugur Cornățeanu a expus planurile pentru retur.

"M-a atras aici proiectul care vor să îl facă, infrastructura pe care o au și dorința de a promova în Liga 2. De asemenea am întâlnit oameni care iubesc fotbalul. Vrem să câștigăm toate jocurile.Să vedem ce putem realiza. Vrem să ne batem cu Petrolul și Alexandria. În fotbal sunt și minuni. Ne vom lupta până la ultima etapă", spune tehnicianul.

Cornățeanu, 45 de ani, a mai antrenat Dinamo București II, a fost secundul lui Leo Grozavu la FC Botoșani, apoi a mai pregătit Farul Constanța, Callatis Mangalia sau Fortuna Brazi.

Foto: Facebook

Back To Top