Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

atletismcrradu atletismCristian Radu, de la CSM Ploiești, a devenit campion balcanic de seniori cu ștafeta 4x400 de metri a României.

Cristian Radu a fost singurul reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în lotul de atleţi cu care România a participat la Campionatele Balcanice Indoor de Seniori de la Istanbul.

Sportivul de la CSM a devenit campion balcanic de seniori cu ştafeta de 4×400 metri, alături de Alexandru Brânzea, Zeno Moraru şi Robert Parge.

Cei patru au făcut o cursă remarcabilă, reuşind un timp de 3:12,46 minute, cu care au stabilit un nou record naţional de tineret (toţi patru sunt la această categorie), doborând o performanţă deţinută, din primăvara lui 2017, chiar de ştafeta CSM Ploieşti (3:15, 82 minute), notează csmploiesti.ro.

Sportivul pregătit la club de Augustin Iancu a câștigat, tot la Istanbul, și o medalie de bronz în proba de 400 m, cu timpul de 48,12 secunde, într-o cursă câştigată de românul Robert Parge (47,28 secunde).

România a obţinut la Istanbul un total de 15 medalii (5 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz), bilanţ cu care a ocupat prima poziţie în ierarhia celor 17 ţări participante.

Back To Top