Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

petrolul blejoi 2018Petrolul a încheiat seria amicalelor de iarnă cu o remiză, 1-1, în fața formației CS Blejoi. 

În joc de pregătire anterior, echipa ploieșteană o desființase pe Progresul Spartac, primul loc în Seria a II-a a Diviziei C, cu 6-0.

Amicalul cu CS Blejoi, la rîndul ei pe primul loc în Liga A Prahova, a fost aprig. Și din cauza vremii, dar și a intensității cu care s-a jucat.

A reieșit astfel un test perfect pentru petroliști înaintea reluării campionatului. Și evident, și pentru partenerii din Blejoi.
Scorul final a fost stabilit în primele 45 de minute.

Elevii lui Răzvan Vlad au deschis scorul, prin Ruptureanu (30). După cinci minute, Tudor Saim restabilea egalitatea cu un șut sub transversală.

Petroliștii au avut mai multe ratări în repriza a doua, inclusiv o bară, a lui Frâncu, dar și un gol anulat lui Lambru, pentru ofsaid.

 

Petrolul: Avram – Prunescu, Ichim, Ţicu – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Anăutu, Păun. Au mai intrat: Bolboaşă – Frîncu, Olaru, Catană, Cl. Tudor, Niţescu, N. Popescu, Lambru şi Cârjan.
*Antoche a fost menajat din cauza unor uşoare probleme medicale.

CS Blejoi: Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip, Ghinea – Dumitru, Bojoagă, Ruptureanu, Cr. Mihăiţă – Vintilă, Pârvu. Au mai evoluat D. Badea, V. Badea, Anton, Anghel, Enciu şi Rudaru.

De luni, petroliştii vor intra în linie dreaptă înaintea debutului în retur, ce se va consemna vineri, de la ora 15.00, în deplasare cu Viitorul Domneşti.

Sursa: fcpetrolul.ro
Foto: fcpetrolul.ro/sportpictures.eu

Back To Top