Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

astori 11Fotbalul european este în șoc, după decesul lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a murit în urma unui "stop cardio-circulator din cauze naturale", a explicat, duminică, procurorul Republicii Udine, citat de presa italiană.

"Se pare că jucătorul a decedat din cauza unui stop cardio-circulator din cauze naturale", a declarat Antonio de Nicolo, citat de cotidianul Corriere della Sera.
Procurorul a adăugat că este "straniu că un asemenea lucru s-a întâmplat fără semnale prealabile unui profesionist atent supravegheat".

Astori a decedat în camera sa de hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A. Corpul său a fost transportat în cursul după amiezii la un spital pentru autopsie.

Tragedia este inexplicabilă și pentru medicii sportivi.

Cel al lui Napoli a declarat că, în mod normal, testele periodice au o relevanţă foarte mare în privinţa diagnosticării unei predispoziţii spre o moarte subită, fie că e vorba de infarct sau AVC.

"Din nefericire, astfel de tragedii se pot întâmpla. Această dramă trebuie să ne determine să sporim măsurile privind controalele. Spun asta, cu toate că Italia e ţara care studiază cel mai mult acest aspect. Avem reguli extrem de stricte şi se fac controale foarte amănunţite înainte ca orice fotbalist să primească avizul medical. Testele sunt fundamentale pentru a preîntâmpina problemele de inimă şi fiecare fotbalist face an de an o serie de verificări. Inclusiv EKG-uri şi teste de stres", a spus Alfonso De Nicola, medicul lui Napoli, pentru Mediaset Premium.

Sursa: Digisport

Back To Top