Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

conferinta romulus ciobanuPetrolul reia cursa pentru promovare duminică. Pentru Romulus Ciobanu, e primul joc oficial ca antrenor al lupilor. Foarte direct la conferința de presă, tehnicianul a făcut declarații încrezătoare, care n-au cum să nu placă.Așteptăm, evident, să le vedem materializate la jocul cu Sporting Roșiori.

„Aşteptările noastre pentru acest meci nu sunt decât acelea ale unei victorii categorice, care să vină pe fondul unui joc bun, consistent, făcut de către elevii mei.
Nu ne gândim la altceva şi consider că suntem pregătiţi pentru începerea acestui campionat.
Suntem gata să ne luptăm cu fiecare adversar în parte şi să câştigăm fiecare joc. În acelaşi timp, luînd în calcul diferenţa de puncte care ne separă de locul doi, suntem conştienţi de faptul că totul depinde numai şi numai de noi în această cursă a promovării.

Nu mi-ar plăcea să văd o victorie care să nu fi avut în spate un joc consistent, pentru asta am emoţii.
Nicidecum nu mă gândesc că echipa noastră nu va câştiga acest meci. Vreau ca tot ceea ce am lucrat cu băieţii în această perioadă, şi vorbim aici despre schimbarea sistemului de joc, despre atitudinea pe care trebuie să o aibă ei pe teren, să se vadă de la prima partidă oficială a anului, aşa încât suporterii să plece mulţumiţi de la stadion, atât de joc, cât şi de rezultat.

Jucătorii Petrolului le sunt net superiori adversarilor din această serie. Numele lor, valoarea lor, cât şi numele echipei, toate acestea ne obligă ca victoriile să vină în urma unui joc foarte bun.

Consider că echipa a arătat bine în meciurile de pregătire, poate cu excepţia ultimelor, atunci când, pe fondul saturaţiei acestor dueluri fără miză, n-am mai avut prospeţimea şi pofta de joc pe care le arătasem în această iarnă.
În schimb, campionatul, sau cel puţin începutul său, poate oferi altceva. Aş vrea ca suporterii să aibă răbdare şi, chiar dacă începutul de joc nu va arăta aşa cum va trebui, să ne susţină în continuare!”, a declarat Romulus Ciobanu.

Back To Top