Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

hipodrom ploiesti curseRedeschis în urma unui amplu proiect europan de modernizare, Hipodromul Ploieşti ar putea găzdui, posibil de la finalul acestui an sau începutul lui 2019, şi case de pariuri sportive. În timp ce autorităţile locale discută în continuare cu Loteria Română şi cu Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, reprezentanţii crescătorilor spun că există un interes crescut şi din partea unor mari case de pariuri din Europa, care şi-au trimis reprezentanţii la ultimele trei reuniuni hipice derulate la Ploieşti. Aceştia mai spun că sigur vor fi organizate pariuri sportive la Hipodrom, singurele necunoscute vizând numărul de case şi asigurarea necesităţilor de ordin tehnic.

Hipodromul Ploieşti a găzduit joi o conferinţă de presă la care au participat directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, şi reprezentantul Ligii Ecvestre Profesioniste, Lucian Băroiu. „Încercăm să dezvoltăm activitatea de pe hipodrom şi sperăm ca, de la debutul anului competiţional viitor, să avem şi pariuri. Este unul dintre obiectivele importante pe care vrem să le atingem. Am fost la Bucureşti, am discutat cu directorul Loteriei Române, cu cei de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, am aflat că sunt interesaţi, dar cei de la Loteria Română sunt într-un proces de schimbare a softului în agenţiile loto. Mi-au promis, totuşi, că vor încerca să vină cât de curând alături de noi, dar nu pot spune exact când. Noi sperăm să se întâmple cât mai curând. Dânşii au venit aici la câteva reuniuni, au văzut că lucrurile sunt pe drumul cel bun, dar avem nevoie de puţină promovare”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului.

„Să ştiţi că, de trei reuniuni avem observatori din partea privată a caselor de pariuri, cele mai puternice din ţară, care operează pe hipodroame mari din Europa. Ei ţin cont de mai multe lucruri – public, categorie de public care vine şi altele, înainte să ia o decizie. Din ce ştiu, această monitorizare se va prelungi până în septembrie, apoi vor lua o hotărâre, dar nu dacă vin sau nu vin, pentru că de venit sigur vor veni, ci legată de aspecte tehnice, precum număr de case, soft şi alte lucruri”, a completat reprezentantul Ligii Ecvestre Profesioniste, Lucian Băroiu.

Oficialităţile au discutat, în timpul conferinţei, şi despre investiţiile de care mai are nevoie complexul hipic, potrivit unui comunicat de presă transmis de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. „Ar trebui îmbunătăţit sistemul audio din cadrul hipodromului, ar trebui dezvoltat un sistem video prin care spectatorul, dacă se duce să bea o cafea, un suc, să poată urmări cursa pe un televizor, în interior. Sunt investiţii care nu sunt prevăzute pentru acest an, dar pe care le putem lua în calcul în perspectivă. Deocamdată, anul acesta ne axăm pe întreţinerea, administrarea şi îmbunătăţirea a ceea ce avem pentru că bugetul oraşului este înghesuit de alte investiţii importante”. Lucian Rădulescu, a anunţat, la rându-i, că „suntem în discuţii cu câţiva sponsori pentru dezvoltarea acestui parc prin construirea unor spaţii de joacă. Avem parteneri care vor să fie alături de noi pentru ca ploieştenii să poată veni cu copilul la un spaţiu de joacă. Am permis deja accesul liber în afara zilelor în care nu sunt curse, vin copiii, se joacă, se plimbă cu role, biciclete, desenează pe asfalt… Ne gândim ca, în viitorul apropiat, pe Hipodrom să organizăm şi alte evenimente, gen spectacole, târguri, precum târgul de toamnă”, a mai punctat viceprimarul Ganea.

Back To Top